Minnosannesi0 ylzzz sağlıklı olsun yeter canım zayıf bebekler daha çabuk toparlıyor kendini anneannem ve babaannem hep öyle der
ylzzz Minnosannesi0 ya işte sebebini bulamadılar kilosunu beğenmedikleri için her hafta çağırıyorlar kilo alması durunca alacağız diyorlar. Benim vermeye niyetim yok 😂
Yarenimin Solitoo benimde 30+0 da gittiğimde 1500 normal demişti . 3 kg civarı olur dedi dr yeterli bencede .
gamzosgamzos Solitoo benimde 30 haftada 1500 tu doktor haftasiyla uyumlu oldugunu gayet iyi oldugunu soyledi
Drybrt Ultrason cihazı bazen yanıltabilir korkma cnm oğlumda normal diye beklettiler kilosu normal diye dört beş tane doktor bakmıştı en fazla 3600 demişlerdi 4200 doğmuştu oğlum..şuan kız 34+3deyim 32 haftalıkken gitmiştim 2kilo demişti ama bilemem çünkü yanildilar oncekinde güvenemiyorum
Minnosannesi0 Drybrt aynen canım bunu bende çok duydum ama sürekli takip ediyordu 10 günde 50 gram olunca doktor çok şaşırdı
Ltfy 31+4 2300 ama doktorum normal doğum için fazla 300 gr dedi hatta korktum 4 4200 doğar zor olacak ama dedi ve bende kilolu olmasından korkuyorum bence zayıflık daha iyi nasılsa kilo alacaklar doğduktan sonra. Tek sağlıklı olsunlarda İnş kilo az olmuş dert değil bence..
Minnosannesi0 Ltfy kuzum zayıf olsun iyi olsun tabi ki ama bizde durum farklıydı zayıf olacak diye değil niye kilo almıyor diye sorun vardı çok şükür düzeldi ♥️
Yarenimin Minnosannesi0 tüm organları gelişsin önemli olan o canım. Toparlar zaten. Ablamlarda 3050 3200 doğurdu. Çokta sağlıklı oldular. Ama arkadaşları anlıyorum çevrede daha kilolu bebek varsa insanı düşündürüyorlar. Çevre suçlu yani.