Melisayenerli Kubrannmeleg mahvediyor benı sag kaburgam özellikle uzun süre oturdugumda ovalıuorım kolumu havaya kaldırıp soluma yatıyorum düz bir sekılde anca gecıyor
Kubrannmeleg Kubosss ohh 😊 anneleri tedirgin edip keyif yapmak nedir ya sanki orda toplaniyor niye toplaniyor acaba 😊
Gul42 Kubrannmeleg bugün sabah 7 de uyandim.evde degildim evde olsam sabah 7 den sonra anca uyuyabiliyorum simdi erken uyanmama ragmen hayla uyuyamadım :(
Aysglbzdmr Bsraermis8 şuan normal doğum gözüküyor fakat gelmedi nazlı çıktı bizimki bekliyoruz bakalım 😌
Kubrannmeleg Gul42 ay ayni yemin ederim 😂 gece 4 e kdr uyumadim sabahda 9 da kalktim hala uyku namina bisey yok🤭
Buket27 Bsraermis8 gogusun altı mı cnm bemde gogusumun altı oluyor ve berdeyse 2 aydır az az agrıyor neden oldugunu anlamadım Bı turlu
HvvGlKrdl Kubrannmeleg bende ayni haftadayim canim ayni durum bende de var. Benim düşüncem bebek büyüdüğü icin ala i daraldir ve baski yapiyor baska bisey degildir bence..
HvvGlKrdl Kubrannmeleg evet canimm.. Son haftalar Allah'in izniylee hepsi gececek kavusacaz miniklerimize🙏🙏🧿