EbruUslu Iremsu cinsiyetiniz neydı acaba valla benım bıldıgınız pamuklale traverterlerı gibi köpürdü😂
yagmr EbruUslu canım ben yaptım hatta lahana testide yaptım cinsiyeti öğrenmeden önce hepsinde kız cıkmıştı doktorumda kız demişti 4kez ama 18.haftamda erkek oldugunu öğrendim detaylıdada kesin emin olduk erkek olduguna suan 36.haftamdaym😂😂
EbruUslu yagmr inşallah benımde tam tersi cıkar ama okadar kopurduki bende şaşırdım az bı kopurme olsaydo yıne acaba mı dıcem ama yok🤔
yagmr EbruUslu yani bilmiyorm ben onları yaptıgımda köpürmemişti aktifleşme olmamıştı lahanada pembe renk almıştı yani tam hatırlamıyorm onu ama kız dı o testlere göre😂
nesly EbruUslu evet çok koyunca olmuyor 2 tatlı kaşığı koydum. Benim ki de kabardı ama çok fazla değildi. Erkekte nasıl olur bilemiyorum 🤔
EbruUslu nesly neyse artık yapcam bırsey yok bekleyıp görücez ama bi oğlum var kızım olsun öok istemiştim içime de hep kız dpguyordu demek cok istediğim için😌
EbruUslu Iremsu bilmiyorumki canım yaptım köpürdü bu erkek demek oluyor ama yine bi umut belkı bunlarla alakası yoktur kız cıkar 😂