Cerenaslan Ask_H 21. Haftamdayım ama 7 aylık gibiyim😄 kişiden kişiye fark ediyor benim hemen belli etti
Kayraruzgar Ask_H hormonlardan progesteron karnın şişmesine ve gaza neden oluyor bnmde ilk haftalarda karnım kocamandı sonra düzelti 20den itibaren çıkmaya başladı👊😉
Uyarzynp Naile_12 bu bı sorun değil dimi bende 29 dayım ama hiç yok gibi kendime dert ediyorum inanın
Naile_12 Uyarzynp yok kız ne dert ediyorsun kendine bunu odul olarak gor ne kadar hos iste karnın cıkmıyor ayrıca ben doktora sordum gayet normalsın dedi ıc karnım genısmıs seninde oyle olabilir o yuzden korkma cnm
sari_papatyam Ask_H benim de 13 de belirginleşmeye başlamıştı, şimdi 20 haftalık 6 aylık mı diye soruyorlar😬 fiziksel yapıya göre değişiyor herkesde demekki
lilayda sari_papatyam ay benimde kocaman cikti ben cok zayif bi insanim top yutmuş gibi 3 ay sakliyayim dedim kendi kendime insanlardan. Ne saklamasi goren anliyo
Esraozturk92 Ask_H ben 22haftaligim yeni yeni belli oluyor. Hatta kazak giydigimde yada bol tişört te anlaşılmıyor
Eslina Ask_H 25. Haftan sonra çıktı şuan 36 haftalığım beni görenler yeni yeni hamilemisin diyor nerdeyse doğurcam yanı 😂😂
Gulsunn Ask_H Valla benim 2.ayımda çıkmaya başladı. 3 aylık hamişken 5 aylık gibi duruyordu ☺️ Şimdi 5 aylık gebeyim ve göbeğim almış başını gitmiş karışmıyorum ben de 😂😂
cuvelek92 Ask_H Merhaba 13. haftayım bende bol giydiğim için belli olmuyor ama aslında göbeğim büyüdü 😢
Nltka Valla çok komik ama 36 beden minyon bir bayanım 9 haftada hoop belirginleşti şuan 17 haftadayım bakınca anlaşılıyor hamileliğim
Cereninbebisi 11+1 deyım gazdan arada karnım sısıyo esım senın gobegın cıkmaya basladı fılan dıyo adam bılmıyo kı ıcerısı metan gazı cakılı 😁😁😁😁😁
mavera Ask_H 13+5 oldum benim de belli karnım kullandığım progestan ilaca bağlıyorum bu kadar erken belli olacağını düşünmüyordum çünkü
gizembas BeybininAnasi bi tek kendimi saniyodum valla bi gecede oldu bana da pantolunumu kapatamadim ertesi gun 😄
Sesem 18. Haftaya gireceğim hala dümdüz bir tek bacağımı yukarı çekince sıkışma hissim oluyor onun dışında sıfır karın.