Eflatun Ask_H Benim o haftalarda epeyi göbeğim vardı canım vücut tipiyle alakalı bir durum herkesin farklı oluyor
Ask_H Eflatun aslında zayıf biriyim bir tek göbeğim var çıktı hamilelikten mi gazdan mı pek bilemedm bende 😂
Ask_H Sirin_beyza 7 aylık neredeyse bayağı geç çıkmış demesen millet hamile olduğunu bilmeyecekti desene
Eflatun Ask_H Evet ben de zayıfım sanırım vücut tipi dar olunca göbek direk öne doğru çıkıyor ne var ne yok meydanda 😂
Minnosizmmm Ask_H 23+6 yız gören cidden hamile mısın diyor 😊 canım sıkılıyordu önceden küçük mu acaba diye boyu kilosu da gayet iyi bilmiyorum ne zaman çıkar artık
Naile_12 30 haftada azıcık sanki fazla yemek ye ısım gibi azıcık cıktı sımdı 33 olduk ama hala hamıle gıbı durmuyorum hala eski kıyafetlerim kotlarım oluyor 😃
Uyarzynp Naile_12 bu bı sorun değil dimi bende 29 dayım ama hiç yok gibi kendime dert ediyorum inanın
Deletedmom0810 Ask_H benim de 12. Haftada belirginleşmişti sonra 2 kilo vermişim 😩 şimdi 15. Haftadayız belirginlik de kayboldu 🤦🏻♀️ Beklemedeyiz ne zaman belli olacak bakalım 😅
BeybininAnasi 15.haftada birden bire çıktı. Daha normal pantolonlarımı giyiyordum. Bir gün resmen normal pantolon bana sıkıntı yaptı, düğmem açık gezdim, zaten kasıklarım da çok ağrıdı. Sonra hemen hamilelik kıyafetleri aldım. Evet, bir kısmı şişkinlik ama artık şişkinlik de öncekine göre daha fazla rahatsız ediyor
gizembas BeybininAnasi bi tek kendimi saniyodum valla bi gecede oldu bana da pantolunumu kapatamadim ertesi gun 😄