damlac Kızlar merhaba ikinci kez kanamam oluyor. 10 haftalık hamileyim. Kanamalar 1 gün sürüyor. Bu kanamam dün oldu hala siyah kahverengi lekelenmem var. Doktora gittim iki seferinde de şükür kese normal bebeğin kalp atışı düzenli, rahim iyi. Kanama alanım yok görünürde. Ama bu durum beni çok korkutuyor. Belime ağrılar giriyor, bazen vajinal kaşıntım oluyor, bazen kasık ve bacak ağrılarım oluyor, lekelenmem de devam ediyor. Hep korku doluyum. Böyle lekelenmesi ya da kanaması olanların bu tarz ağrıları oluyor muydu?
DilekH damlac tatlım benim başıma gelmedi ama burada çok okudum idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi idrar testi yapıldı mı
Ahorha damlac Benimde 12 de oldu canım düşük sandım doktora gitti m ilişki yasaklandı ve çok hareket etmememi yatmamı söyledi doktor bide 4 tane iğne vuruldum herhangi bir düşük tehlikesine karşı
damlac DilekH canım çok az bir enfeksiyona rastlandı idrarımda ama ilaca bile gerek duymadı doktorlar bol su ile geçer dediler, bilemiyorum 🤷♀️
Ahorha damlac sadece kanamanın olduğu gün kasık ağrım oldu o kadar sonra bir hafta leke olarak devam etti sonra geçti 35. Haftamdayım doktor kese ve çevresi temiz dedi büyük ihtimal rahimden dedi ilişki yasak dedi progestron iğnesi verdi 4 tane önlem amaçlı evi süpürme yat dedi bir sonraki kontrole kadar çok şükür birşey olmadı kafanı rahat tut bide düşüğüm olmuştu benim sağlıksız gebelik atıyo kendini rabbime emanet et sağlıklı bir gebeliktir inşallah 🙏
Busra2008 damlac evet cok korkuyor Allah büyüktür şeyi bekliyorum dua ediyorum sürekli AMA BENIM bebeğin eşi rahime yakın olduğu için lekelenme olduğu söyledi doktor İnşalla h evlatlarımız sağlıklı olur Bid e ben 2 bucuk yıldır bekliyorum bir kere dış gebeliğin oldu Allah herşey hayırlısını nasip etsin 🙏
Busra2008 damlac benim ağrılarım Oyl e ilk haftalarım da oldu cok şükür su zamanımda olmadı ağrı bel ağrısı arası oluyor
Ahorha Busra2008 Hayır doktorum düşük olursa bebek gelişimi normal değildir sağlıksız gebeliği vücut atar o yüzden üzülmeyin demişti Yoksa kanamam oldu ama şimdi 35 haftamda yım bebeğim sağlıklı çok şükür her kanama leke düşük değil
Busra2008 damlac amin canım çok zor hergün doktor da olmak istiyorum sağlıklı mi diye Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah
Busra2008 Ahorha cok şükür Allah sağlık nasip etsin anladim suan herşeyden birsey çıkarıyorum istemsiz korku iste
damlac Busra2008 ben de aynı senin gibiyim canım herşeyden korkuyorum nem kapıyorum. Ama bu ağrılar beni çok korkutuyor
Busra2008 damlac dua et Allah ne verirse hayırlısını nasip etsin inşallah alan da verende Allah Rabbim aynı üzüntüleri yaşatmasın elimizden birsey gelmez
masalsii damlac geçmiş olsun canım benim kuzenimin kanamaları 3 ay devam etmişti 🤷🏼♀️ Doktor bişey yok diyorsa korkutma kedini 🙏🏻Benimde dünden beri cok bel karın agrım var korkuyorum ama kanamam yok inşallah iyidir bebegim