birtutammutluluk aynı problem benim eşimdede vardı. Bekarken kayınvalidem eşimin yanına geldiğinde her sabah karışık meyve suyu sıkardı. O yokkende işyerinde hamurişi tarzı yerdi. Yemek seçen bir insan olduğu içinde öğle yemeklerinde doğru düzgün bir şey yemezdi iş yerinde. Akşamlarıda dışarıdan yerdi. Evlendikten sonra karbonhidratı, şekeri, abur cuburu kestik. Evde ne pişiyorsa ertesi gün öğlende yemesi için yanına koydum. Bunlar genellikle sebze ve bakliyat yemekleriydi. Yoğurduna kadar evden koydum öyle söyliyim. Makarna, pilav, bulgur pilavı, patates asla yapmadım. Sabahlarıda vakti varsa kahvaltı hazırlıyordum yoksa smoothie yapıyordum yulaflı yanına veriyordum blenderdan çekip termosla. Akşam yine evde ne pişerse onu yiyordu. İlk zamanlar akşam yemeğinden sonra (18:00 gibi) evde dolanırdı ne yesem doymadım ben diye. Yemesini engelledim. Bir kaç gece aç yattı ama sonra alıştı. Kısa sürede karaciğerindeki yağlanma geçti ve 10kg verdi. Yemek seçen adama şu an her yemeği yedirebiliyorum. 🤣 evde pişen yemeğin yağından bir şey olmaz kızartma yapmadığınız sürece merak etmeyin. İnstagramda “fitmuhendisce” diye bir hesap var. Oradaki tariflerin çok ekmeğini yedik. 🤣🙏🏻 Pratik, kolay, sağlıklı ve acayip lezzetli tarifler. Deneyin pişman olmazsınız. 🤗