Birmelekannesi09 Busra2008 gende bozukluk var 20 haftalık gebeyım ıgne kullanıyorum doguma kadar da kullanacağım
Busra2008 Allah evlatlarımızı bize bağışlasın saglikla hayirlisiyla kucağınıza almayı onlara kavuşmayı nasip etsin 🙏🙏
Zercan44 Busra_arya evet yurtdışında öyleymiş burası gibi sık takipler yokmuş ama neyseki burdayken baktırmışsınız inş herkes yavrusuna sağsalim kavuşur kucağına alır rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu.
Busra_arya Zercan44 amin cnm inşanlah. Burda 12. Haftada ve 20 haftqda ultrason oluyo sadece kızımda öyleydi ama 7 aylıkkende bi ultrason daha yapılıyo diye duydum yeni çıkmış galiba
Busra_arya Birmelekannesi09 ben 3 aylıga kadar kullanıcam en büyük düşüğüm 2 aylık oldugu için senin en büyük bebegin ne kadarlıktı canım
Busra2008 Birmelekannesi09 Allahim inşallah evladını kucağına almayı nasip eder aynı üzüntüleri yaşatmasın Allah 🙏
Sinemustafa2008 Busra_arya merhaba 6+4 hamileyim bende kan pıhtılaşması var 4 kaybin var yaşıyan bebeğim yok kan sulandiri ne kullanıyosunuz nen opsamar 0.6
Busra_arya Sinemustafa2008 hoşgeldin cnm geçmiş olsun bu sefer alırsın inşanlah kucagına bn progestan fitil aspirin hapı kullanıyorum ve igne
Birmelekannesi09 Busra_arya 13 haftalıktı canım nasıp olmadı ınsallah bu bebegım Kucagıma almak nasıp olur
Minikyavrum34 Busra_arya meraha ben 2aylik düşük 5 aylik ölü doğum yaptim simdi yeni hastaneden geldim 7haftalik hamileyim bnaa da bugun dedi igne yazdim 9ay boyunca göbekten vurulacak neden iğne verdi nasil dikkat etmeliyim ne yemeliyim ne yapmaliyim yardımcı olur musunuz Allah razı olsun şimdiden
Busra_arya Minikyavrum34 geçmiş olsun cnm üzüldüm :( Ben herşeyi yiyorum valla 😂 canın ne isterse ye igneyide göbegide vuruyosun ilk vurdugumda korktum yapamam dedim ama alışıyorsun rabbim sağsağlim kucagınza almayı nasip etsin ♥️
Hawa4087 Busra2008 normal canım rahim büyüme yaptığı için hatta göbek etrafında sandim oluyordu arada dr gayet normal bebek büyüyor rahim büyüyor demisti
Ayse1995 @Busra_arya hayirliisyla Inslalah sağlıcakla bebeklerimizi kucaklarimiza aliriz hepimiz allahın izniyle bende 6+5 im😊❤
Cigerim Benimde 31 haftalik bebegimi kaybetim aniden kalbi durdu çok kotüya rabbim kimseye yaşatmasin 4 ay oldu yine hamileyim rabbim sağlicakla kucagimiza almaya nasip etsin insanlah😌
Zehradmrci Ben de 6+4 oldum kizlar geç dollenme diyor doktor kalp atisini duyduk ama biraz yavas dedi progestan kullaniyorum pazartesi tekrar gitcez dualarınızı bekliyorum hepimizin kucagina saglikla almayi nasip etsin Allah
Kavrlms16 Kizlar bende ayağa kalkinca kasikta acıyla ağrı arası biseyler oluyor 9 haftalik sizde varmi