esra1907 pazartesi kontrolm vardı onun öncesinde pazar günü acile gitmek zorunda kaldim kahvaltı yaparken birden karnımın alt kısmına ayrı girdi batma gibi ama ayakta duramadım yürütmedi bile belime vurmaya başladı aha dedim erkenden doğuruyorum 24 haftalgz daha . Neyse acile gittik nst de sancıya bakıldı çıkmadı kanaman varmı dedi yok dedim büyük ihtimalle enfeksiyon dedi doğumhanede ki hemşire. Acile yönlendirdi serum takıldı agrım geçti pazartesi de doktoruma kontrolm vardı acile geldiğimi söyledim hemen baktı ultrason da büyük ihtimalle oda enfeksiyon diyordu bakmadan böbreğinde büyüme var erken doğum riski olabilir dedi bana başıma yıkıldı hastanede resmen normalde güzel güzel bakar inceler anlatırdı bi suyu normal gelişimi güzel 650 gram dedi apar topar tahlile yolladı beni sonuçlar çıkınca gittim yanına idrarda enfeksiyon cıktı zaten vardı da bu sefer fitille krem verdi fitilleri kullandım . Bende bisey olurmu korkuyorum dedim bol su ic soluna yatarsan bisey olmaz dedi kaç cm büyüdüğünü demedi ama zaten aceleye geldi başka hastasını muayene ediyordu korkudan da soramadım sorularımı unuttum . Inşallah bisey olmaz bende çok korkuyorum erken doğum yaparm diye arkadaşların da böbrek büyümesi olabiliyor bendede oldu dediler korkma diyorlar onlar da sorunsuz bi şekilde sağlıkla doğum yaptılar biri 36 hafta da biri 37 hafta da doğurdu inşallah bende o günleri görürüm ve şükür ki geçti bitti derim bigun siz gibi 🙏