esra1907 Arkadaşlar 9 ay boyunca burda ne postlar açtım kim bilir ama inanırmısınız bebeğinizi sağlıklı kucağınıza aldıktan sonra o zor günleri hatırlamıyorsunuz bile ben biraz bakınayım dedim öyle aklıma geldi. Biraz Ümit vermek istedim sıkıntılı hamilelik geçirenlere. Rabbim sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏼♥️ Sorularınız varsa seve seve cevaplarım
Kemin esra1907 bana ayrıntılı bi rahim ağzı kısa dedi sonraki kontrolde plesente previa dedi rahim ağzın dinlenince iyi olmuş dedi şimdi bir aydır raporluyum evde gün geçirmeye çalışıyorum
Kbrbydkk esra1907 ah ah aynı dert bende de var. Dikişliyim günler geçmiyor. Yatıyorum hep. Zaman geçse de kucağıma alsam diye endişeliyim. Erken Doğum olur diye de endişeleniyorum. İnşallah bizde 37leri görürüz 😞😞
tde_kubra esra1907 ya bana da bugün rahim ağzı kısalığı denildi 27. Haftada ciddi düşük riski var dendi 16 mm olmuş. Sizinki ne karara kadar düşmüştü hatırlıyor musunuz 😔
esra1907 Kemin bolca dinlen canım sadece lavobaya kalk ben 37. haftaya kadar yattım ondan sonra da gelmek bilmedi iri bebek oldu kanala giremedi 🤦🏼♀️ Bu bebekler biraz nazlı
esra1907 Osmanazli sanırım 25. haftada başladı kasılmalarım oluyordu sürekli sertleşiyordu zaten 30. haftaya kadar magnezyum verdi sonra Nidicard diye bir ilaç içtim
esra1907 Mrv_ycgl boşveremiyorsun maalesef kendini doğumdan sonraya hazırla bence canım 😂 boş konuşanlar çok olucak
esra1907 Lsbebisim çok şükür canım ama şimdide bebeğim kolik bebek onunla uğraşıyoruz ama Buda geçer inşallah ♥️
Canimoglumkubra esra1907 Rabb'im hepimizin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip eylesin inşallah 🙏