Geçen hastaneye yattığımda kızın biri 6 haftalık bebeğinin kalbi durmuş kürtaj oldu doktor ile görüş zehirler falan diyorlar canım. Rabbim yardımcın olsun
    hemsireanaa kanamam başladı salı günü sabah progestan la durdu çarşamba günü betam 5binlerden binlere düştü düşük başlıyacak yoğun adet göreceksin dedi ama ne gelen var ne giden
      SinemYsf kesen filan görünmedi mi? Benimde var çünkü on gğndür kanamam ara ara lekelenmem ama çok şükür keseyide bebeğide gördük
        hemsireanaa tam kese gözükmedi rahim etrafında kan birikmiş net göremiyorum dedi ama alttan muayenede ikiz gibi gözüktü. Acaba tutundular mi yada biri kaldımı diye düşünmüyor değilim ama betam düştüğü için umudumda da azaldı tabi
          Yasemincaglar kanamamin başlaması gerekmez miydi 3 gün oldu acaba tutunma ihtimali olur mu bi umut
          6 gün sonra
          SinemYsf bende ocak ayında düşük yaptım mart ayında hamile kaldım. Arkasından olur inşallah.
            SinemYsf valla bana da demişti sanırım. 3 ay korunun diye biz dinledik mi tabi ki hayır sonuç mikrmmel oldu 😄😄😄 inşallah hakkınızda hayırlısı olsun