Pinar_93 Sghslove bakacağım inşallah canım .Biraz daha araştıracağım çokta seviyorum Yusuf ismini ama bakalım 🤗
Pinar_93 AynurOncul ben isimlerin anlamlarına çok inanıyorum ve aslında sadece bebekliği için değil bütün hayatını etkileyen bir isim olsun istemiyorum sadece . Ben çok seviyorum Yusuf ismini . Hayırlısı olsun inşallah bakalım 🤗 Allah sizin de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 💕
Pinar_93 Sinemksk Bende onu duymuştum ama eşimi de kırmak istemiyorum . Çok kararsızım anlayacağınız 🤷🏻♀️
Hatice_mustafa Pinar_93 Kalbinden hz.YUSUF ' u geçirerek köy canım tedirginlik yasiyorsan bişey olmaz onca yusuf var .
2104 Eşimin adı yusuf. Ve ben hep hayal ederdim ilerde oğlum olursa yusuf koyucam diye nasipte eşim olması varmış. Yusuflar kişilik olarak iyi huylu güleryüzlü sakin insanlar benim tanıdıklarım böyle en azından eşim♥️♥️ Yusufum diye seslenmek çok güzel. Tabi kayınpederinle arandaki mesafe nasıldı bilemem ben olsam koymazdım hiç hoşlanmıyorum ailesinden 😡
Pinar_93 2104 maşallah diyelim o zaman Allah sana eş olarak nasip etmiş 🤗 ben kayınpederimi tek bir defa gördüm tanıştıktan sonra vefat etti zaten . Ama herkes onun için çok iyi konuşuyor o yüzden koymayı kabul ettim 😊
Symsglm Pinar_93 hiç öyle düşünme çok güzel bir isim 🤗 abimin ismi, onda olmasaydı kendi bebeğime düşünürdüm 😊
Bdjd Pinar_93 yusuf peygember ismi cok guzel isimde ben cok severim kardesimin ismi olmasaydi oglum olunca koyardim
SevgiIbrahim Sevde25 aynenn bende yazcaktim vallahaa kardesimde yusuf kardesim disinda 5 tane yusuf taniyorum hepsimi yakisikli olur yaa. Hepsimi efendii olur masAllah yusuflara. Kardesimin adi olmasaydii kesinlikle yusuf koyardim oglumun adina 😍
Pinar_93 SevgiIbrahim maşallah diyelim 😊 Gerçekten haklısınız hepsi yakışıklı 😊 Kaderleri güzel olsun inşallah
Sinemksk Pinar_93 bence eşinizle konuşun en azından bi ön isim koyun ikinci adı yusuf olsun ön adıyla seslenirsiniz
Grlrrr Pinar_93 Benim de çocuğumun adı Yusuf. İsmini peygamber niyeti ile koy. Eli yüzü onun gibi güzel olsun 😊💦