Dilek1661 detaylı ultrason gebelikte yapılması gereken en önemli şey. 2li 3lu testte tedavi edilebilecek rahatsızlıklar çıkmaz ama detaylida bebekte oluşabilecek doğuma kadar hatta doğumdan hemen sonra tedavi edilebilecek rahatsızlıklar ortaya cikiyor. Renkli ultrason detaylı ultrason demek değildir renkli de boyle sıkıntılar ortaya çıkmaz sadece bebeğinizi daha iyi görmenizi sağlar detaylı ultrason çok cok farklı. Doktorunuz ultrasonda eli ayağı hatta parmakları, böbreklerin çalışması, bebeğin bütün damarlarının ve kordonunun kan akışı, organların yerleşmesi ve sağlıklı çalışmasını, rahim uzunlugunuzu ve rahim damarlarınızi, bebeğin kalbini yakından inceliyor ve daha bir çok şeyi normal ultrasonda kontrol ediyorsa tabiki yapmayın ama hayır sadece 5 10 dk içerde kalıyorum ustten bakılıyor diyorsanız mutlaka ayrıntılı ultrason yaptırın. Ben bu sayede gebelik zehirlenmesi geçirebileceğimi öğrendim ve önlemini aldım tedavi görüyorum. Ayrıca bir doktor ayrıntılı ultrasonu önemli görmüyorsa bence o doktor o kadar da uzman değildir.