Yzeze Herkese merhaba. Buradan da isim basliklarini sik sik takip ediyorum. Fikir oluyor ☺️ Biz de isim konusunda bir turlu karar veremeyenlerdeniz. Demir ismini dusunduk. Sizler neler koyacaksiniz bebislerin ismini.
morpella aslında kuzey koymayı düşünüyordum ama eşim rahmetli babasının adını koymak istiyor o yüzden adını ahmet koyacağız😊
Yzeze tubizm biz de cok begendik. Tinisi da hos anlami da bence. Ben Biraz cevremdeki yorumlardan etkileniyorum 😕 Olumsuz yorum yapip begenmediklerinde demoralize oluyorum hemen🤷♀️😄
abilgili Yzeze Demir çok hoş, biz de istemiştik ama bizden önce görümcem koyunca vazgeçtik🙄 Önce Ege olacaktı sadece, sonra babası çok kısa ve uniseks olduğu için önüne çok sevdiğimiz Aras ismini eklemek istedi, Aras Ege olacak sanırım🤗
Yzeze abilgili Aras Ege çok güzelmiş☺️ İki isimlerde hangisi kullanılıyor acaba resmiyette , ilk isim mi ikinci isim mi acaba . Öyle bir kural var mı ki. Normalde istediğini kullanır tabi ama resmî olarak merak ettim. Eşimde iki isim istiyor hep🤷♀️☺️
Ikbalper Yzeze Uraz olacak inşallah 🥰🤰🏼 Demir çok güzel bir isim bu arada yeğenimin adı isimleri gibi güçlü kuvvetli olsunlar 💓🌸