Cagla22 Mihricanosman bana da öyle canm 8 Kasım’a gün verdi ama öbcesinden herhangi bi sorun olsa hemen çık gel hemen ara dedi . Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla 🤲🤲🙏🙏
Mihricanosman EAK canm bnm ya vlla ne güzel yazmssn öyle Allhm herşeyi güzel gönlüne göre yasamanı nasp etsn Allh razı olsn sgl❤️
Sdemirel Mihricanosman 37+1de 3500 gramdı şimdi 38+0 olduk pazartesi doğumumuz var nasipse iri bebek dediği için sezeryana karar verdik
Sdemirel Mihricanosman sağlık problemi yoksa hiç takmayın kiloyu kuzum . Bizimki de hep iri diyor endişeliyim Yani normal doğumdan da vazgeçtim zaten cesaretim kalmadı kilolu olması da cok iyi bişey değil 😊
rukiye-02 Mihricanosman bana da sürekli bel çevresi geri diyo ilk başta çok taktım hatta ağladım ama down dedikleri çocuklar sapa sağlam doğuyor çok kafana takma derim
Mihricanosman Sdemirel hepinize tsekkrler hepinz destek olma adına çok güzel şeyler sölednz Allh razı olsn 😊
Sdemirel Mihricanosman rabbim cümlemizden razı olsun hepimiz sağsalim kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi🥰