Pandabekleyenanne Sibl8 lcw nin internet sitesinden aldım denk geldikçe dolap ta etiketli ucuz tulumlar oluyo hediye gelipte olmayanları satıyorlar onlardan da alıyorum e bebekte bazen uyguna buluyorum
Seda95 Sibl8 valla ben odası falan kıyafetleri 6 milyar harcadım yani en kötü daha geçen gün gittim ebebek ten 200 TL ödedim oda kremi ıslak mendili bi çorap falan bez bile yok yani
Deletedmom099 Tazeannebaba bedavaya almışsın ya benim almayı düşündüğüm o kadar çok şey var ki ama bakıyorum herşey aşırı pahalı el kadarcık şeyleri bebek ürünü diye deli paralar istiyolar 3 tulum beğendim 150 lira 🤷🏻♀️E bunun nevresim takımı yorganı yastığı var da var
Tazeannebaba Sibl8 yani canım şöyle 10 tAne tulum aldık çorap battaniye kundak alt üst takım kuveti yani bebege lazım herşeyi aldım
Tazeannebaba Sibl8 instagamda bebemer diye bir sayfa cok güzel tulumlar kıyafetler var25 30 tl arası hep
Elif_12 Tazeannebaba canım Valal yorumun için çok teşekkür ederim ben enucuz bebek marketten almıştım dediğin sayfa ile ürünleri aynı ve Senşn bahsettiğin sayfa da fiyatlar hep daha ucuz bişey soracağım peki kaliteleri nasıl
Badevehande Herşeyi 450 nasıl oluyor bi 10 lu hastane çıkışı 150 lira uyku seti almaya kalksan 250 lira biz mi kazık yedik diyorum bazen😒
Tugbaliya Badevehande aynen valla bende onu dusundum 😂 besik ve bebek arabasi haric 3 bin tl yi buldu benim 😱 kremleri gogus urunleri nevresimleri biberonlari bezleri ooooo daha neler neler var nasil oluyo da 450 tl ye herseyi alionuz hanimlar bir emzigi bile 55 tl biberon 70 tl sut pompasi 100 tl emzirme yastigi 70 tl beşik uyku seti 500 tl bunlari almiomusunuz? Sadece kiyafet alsaniz o kadar az tutmaz 🤷🏻♀️
Biyolog Tugbaliya canım açıkcası bende 430 tl ye tamamladım ebebekten. Hediyelerde oldu emzik biberon vs. Mesela emzirme yastığı almadım, göğüs pompası almadim yani tamamen acil ve en temel şeyleri almaya çalıştım. Tabiki gerekli olduğunda alacağım🤷♀️
Mucize_istiyorum22 Badevehande kız konuşman falan çok tatlısın ya kızında senin gibi tatlis olur insllh
Seda95 Sibl8 valla öyle ama herşeyi içinde bebek arabası 900 zaten dolabı 1100 montessori yatak 550 ahşap anne yanı beşik 400 kanguru anakucagı çantası 350 kafadan fazla tutan bunlar zaten diğerleri kıyafet
Biyolog Sibl8 ben ebebekten 430tlye herseyini tamamlayıp çıktım canım. En pahalı tulum 39.90 ve kışlık. En ucuz bebek market vs onlara bakma çünkü denemelik sipariş verdim çok sandık urunleri
Badevehande gurcem çokta uçmadım ha belli markalar yani civil felan iki kanat fon perde aldım 400 lira daha ilk taksitini yeni ödedim 😂