Kubraturgut Piya35 cnm sağlikla kucağiniza al inş ben çok ikiz istiyorum ama nasip işte hayirlisi böyle ymiş
Eceincinehir 12+4., doktorumuzun tahmini 16 Mayıs yönünde. Ama erken ya da geç gelebilir bakalım. Cinsiyetimizde kız gibi görünüyor. Ben hamileliğinde mide bulantılarına rağmen keyifli bir süreç olduğunu düşünüyorum. 🤰
Sunay10_ Eceincinehir ah o bulantılar beni öldürdü resmen. Gündüz kesildi ama akşam devam ediyor yemek yapamıyorum hiç hala kokusu beni çok kötü yapıyor cinsiyeti öğrenemedim ben daha 1 hafta öndeymiş 13/2 oldu 16 cı haftada umarım gösterir
Pinar_93 Arkadaşlar mayıs anneleri 🤗 ben de 12+4 haftalığım . Size bir sorum olacak . Bazen akıntım oluyor beyaz renginde . Sizce bunun olması normal mi ? Korkulacak bir şey değildir dimi ?
Ozgesn Pinar_93 aynısını bende yasıyorum korkma 🙏 dun de sordum doktora bebek büyüyor rahim genişliyor ondan dedi ama ben fitil istedim verdi çünkü rahatsız oluyorum dedim . Akıntı sarı olursa enfeksiyon olurmus Beyaz olursa skntı yok dedi ❤️
Ozgesn 12+1 ❤️ 19 Mayıs görünüyor Doğum ama sezaryen olacağım icin bir hafta falan önce olur diye düşünüyorum 🤷♀️❤️
Tubaturan 13+1 benimki de 😊 ben daha sormadım kaçında diye telefonda ki hesaplamaya göre mayıs basi gözüküyor 🤰🤱