Snglkmlalp 10+1 benim de. İkinci bebeğimi bekliyorum. 2 yaşında bir oğlum var. Mayıs sonu gözüküyor Doğum hayırlısıyla inşallah.
Zeynep_6 Bende mayıs annesi olucam 12+4 Bakalım mayıs 15 diye tahmin ediyorum inşallah sağlıklı bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin
Zeynep_6 EmineK45 zaten erkek ise bebeği simdikten hissedersin hareketlerini ben hissediyorum karnimin içinden atiyo böyle çok güzel bir duygu ama kiz çocuğu daha geç oynar diye biliyorum
Feyzazdra EmineK45 cnm 1 doktor kız dedi diğeri erkek dedi bu ayın 25 inde gitcem bakalım 16 haftalık oluyor tam belli olur
ZorYollardanAsipGelenim Minik_mucize94 kasık agrım yok ama belim kopacak gıbı ağrıyor sanki ıcerden bısey orayı ıkıye ayırıyor gıbı oluyo hep. senın?
Minik_mucize94 ZorYollardanAsipGelenim bende öyleyim ama bugun oldu adet olacak gibi Bı bel agrısı ıns Bı sıkıntı olmaz ya
ZorYollardanAsipGelenim yok benım ılk günden beri var ağrılarım. benım hem düşük tehlıkem var bıraz o yüzden bırazda hamilelikte olan bısey mıs bu ağrılar. doktor kanaman bıcak batması gibi agrıların olursa o zaman kork demişti
ZorYollardanAsipGelenim Minik_mucize94 doktorunun numarası varsa ara sor bence yoksa cok kotu durumdaysan gıt ıcın rahat etsin
Dua_mucizem Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor ben bugün grip gibiyim halsiz ful yattım eşim eve gelince gözüm açıldı biraz
Sema__ Dua_mucizem geçmiş olsunnn dikkat et kendine 🙏 İyiyim teşekkür ederim idare etmeye çalışıyoruz 🤗