Cigdem07 Asli22irm Yatakta dönmekte artık sıkıntı çekiyorum 😀 doğsun istiyorum 12 günüm kaldı canımm kasım 14 insallah dogum tarihimiz 😊 senin kaç gün kaldı :)
Haticenes Asli22irm benim kalça ağrılarım oluyor onun dışında iyi çok şükür kasımın 20 si gibi doğumum 🙈
Baby216 Nesexx benimde son 2 yazıyor ama hala ses seda yok, ben ekimde doğururum diye düşünmüştüm kasımı gördük😄
Asli22irm Cigdem07 benim 38 haftalık canm şikayetlerimiz aynı :) normal Doğum gün Yok bebek kanal da her an olabilir :)
BiDunyaMutluluk Asli22irm 27 Kasım annesiydim ama doğum yapalı 3 gün oldu 🙈 Oğlumu da kucağıma alırsam benden mutlusu yok inşallah 🌼
_tugce BiDunyaMutluluk doğumunuz kaçıncı haftada olmuş oldu bide sadece solunum içinmi yanınıza vermdiler bilgi verebilir misin bende 35 haftalığım ve sancılarım cıktı doktorum bekletmeye çalışıyor ama durcak gbi degl heran dogum olabilir dedi
Ozgemlym Asli22irm programa göre 17 gün 40 haftaya göre tabi :) beklermiyiz okadar bilemiyorum ☺️☺️ 37+4 üz
Betullmim Son 10 günüm kaldı programa göre ama dün nstde 80i gören sancılarım çıktı, doktor salıya kadar dogurmazsan muayane de gorurusuez dedi :)
Bebisss34 Benimde programa göre 19, bana göre son 5 günüm 😀 sezeryan olacağım için 5 kasımda kavuşacağız inşallah oğluşumla 🙏🏼🙏🏼
SelmAlper Bebisss34 aynı gün sezaryen tarihimiz bizimde normalde son 14 gün ama salı günü sezaryenle alınacak oğluşum 🥰😍
Eceyavuz Asli22irm son 1 :)) ama hic bir belirti yok nişan yok beklemedeyiz erkekler mi nazlı anlamadim
Demirleblebi Asli22irm 18 kasım doğum tarihim. Arada vajinamda ağrı baskı hissediyorum. Nst’de henüz sancı çıkmadı. Benim en büyük şikayetim nefes darlığı, kızım diyaframa baskı yapıyor sağolsun. Heyecanla gün sayıyorum.
Asli22irm Demirleblebi Evt benm de öyle nst de sancı Yok güzel çıkıyor ama bel agrısı kaşık agrısı var hep
Fatosduzgun55 Demirleblebi bana da bugun iki gün daha öne cekerek net gun 18 kasım sabah 9 verdi...🙈🙈 38+3günlük oluyorum ogün
Meryemaaa Demirleblebi Bana da tam 39 verdi gün olarak bana da çok geç gibi geldi ya erken gelirse çocuğum biraz korkmaya basladim
Demirleblebi Meryemaaa ben 39 olsun çok isterdim ama erken gelmesinden endişe duyduk. Bekleyeceğini bilsek bende doktorumda 39’u beklemek istiyorduk.
Meryemaaa Demirleblebi bende o zamana kadar beklicegini bilsem bekleim de içimden bir ses erken gelcek diyor ☺️ Bebeğinizin kilosu ne kadar bu arada ,