Gizemkara21 Arkadaşlar normal mi anormal mi siz karar verin. Doltorum şu tarihte gel bu tarihte kontrol için randevu al demez ben 20-30 günde bir alıp giderim. 3 üncü gidişim ama her gittiğimde beni tanımaz buyrun şikayetleriniz ne der hamileyim 13 haftalık diyorum hı ultrasonla bakalım der. Sonra bakar bebek kaç gr kaç boyu hiç bilgi vermez. İyi sorun yok der sonra gönderir. İlk haftalarda normal mi bu hareketi?
online_mom Gizemkara21 devlet oldugu için öledir.ben hamileliğimde hiç gitmedim ama bi kere test için gitmiştim pişman oldum.muayne bile olmadan çıktım.bazıları çok gıcık oluyor.inşallah iyi bi doktora denk gelirsiniz bidahakine 🙏
Rbs111 Gizemkara21 devletse öyle özel olunca hatırlıyor seni hal hatır soruyor bebeğe bakarken bak annesi eli, bak annesi ayağı diye senle konuşuyor . Yani bu devirde halini hatrını para sayesinde soruyolsr
Ekcmn Benim şuan 8 haftalık hamileliğim bence normal değil ilk gittiğinde doktorun yanında ki hemşire notları alıyor daha sonra gittiğinde neden gittiğini biliyor ve bir sonraki kontrol için gün veriyor canım bence doktorunu değiştirmelisin
Gizemkara21 Ekcmn 3 üncü gidişim her gittiğimde aynı soruları soruyor deliriyorum. Eşinizle kan uyuşmazlığı, alerjik durumunuz, kaç haftalık oluşum, boy kilo vs vs tekrar tekrar sorulacaksa neden yazılıyor oraya diyorum bende kendi kendime
Gizemkara21 defne55 Evet devlet normal mi yani? Aynı hastane başka doktora gitmemin bir farklılığı olmayacak yani
defne55 Oguzaysel aynen canım eger devlete gitmek zorundaysan evde sancini cekeceksin çok şıklasınca doğum için gidip doğurup geleceksin okadar başka bi ise yaramaz
Hlal Doktoru değiş canm ben kaç kere değiştim çok ilgisi bazıları mesela ilk gttklerimm öyle gebelk kan testi paketi vermemişti bana en son gttgim gebelik paketi verdiği butun testleri yapti iyiki gtmisim ona troittim olduğunu ogrendm sayesinde tedaviye başladım değerlerinin ihmali yüzünden bebeğim zarar gorebilirdi
Minnosannis1 Gizemkara21 e devletten ne bekliyorsunki konuştuğuna dua et istanbulda suratına bakmıyorlar insanın
defne55 Gizemkara21 yok canım olmaz devlet bilgisayara giriyor ama hasta gelince acaba benim hastam mi diye açıp bakmıyor bende her gittiğimde şikayet anlatıyorum hepsi aynı yani hiç takma
Gizemkara21 defne55 rahatlattınız biraz. Burda görüyorum post açıyorlar doktorum şunu bunu tavsiye etti, bu tarihte gel şöyle böyle dedi. Ya diyorum benim doktorum neden böyle değil ben sormadıkça kadın dilini yutmuş gibi
Ekcmn Gizemkara21 ben küçük bir ilçe de oturuyorum diye heralde ilgililer hele sağlık ocağında ki doktor hemşiresi ve çalışanı 3 ü de pervane oluyor etrafımda Özel bir hastaneye gidemiceksen doktor değiştirmende belki fayda olabilir canım
Gizemkara21 Minnosannis1 Valla bilemedim ki. Ufak sorun olunca çevremdekiler doktorunu arasana diyo. Bende telefonu yok ki olsa da sen kimsin tanımıyorum ki der yardımcı olmaz yani
Tusubasa Minnosannis1 Şeker yüklemesine bile kabul etmiyorlar. Bana doktor demez mi sen benim hastam degilsin durumun varki ozele gidiyorsun sana kan aldircam iğne harcayacağim tüp harcayacağim neden yapayim bunu diye istanbulda devlet çok büyük pişmanliktir..
Oguzaysel Gizemkara21 ben ilk 4 ay normal poliklinikte muayne oldum devlette, sonra perinatologa devam ettim o da aynı üniversite de ama ücretli 207 tl muayne ücreti veriyorum ama şimdiye kadar gittiğim özel doktorlardan çok daha iyi aklında olsun perinatologlar çok detaylı takip yapıyor
Gizemkara21 Hlal özelede gidemiyorum ki doğum sigortamda yok her şey ateş pahası. İlk ay gittim muayenesiydi testiydi derken 350 verdim. Kansızsın aşağıdan serum tak dedi bi 220 de ona verdim o kadar durumum yok ki benim :(
Minnosannis1 Gizemkara21 dr nu aramı diyorlar. Devlettekiler numara vermezki cnm. Sen fazla beklentiye girmişsin
Gizemkara21 defne55 Bende isterdim param olsun özellere gideyim ama yok napalım. Yok diye çocuk sahibide mi olmayalım mecbur devlete gidiyorum
Hlal Yeni hamileyken devlete gittim doktorlar ilgisizdi sonra bı arkdsim onerdi devlette bı doktor ona gttim biraz snra özelde doktor arastrdim şuan özele gidiyorum devlette doğum yapmayı onermiyolar korkuttular beni özele başladım😌