Nesexx Ftmnr0203 belli değilse eğer cinsiyeti de söyler bana hep kız dediler hoca erkek dedi ben şok 😂🤣😂🤣
Ftmnr0203 Nesexx cinsiyeti gördük ya bariz 🙈 erkek💙 Sağlıkla gelsin inşallah sizde umarım rahat harika bir doğum geçirirsiniz Allah yardımcınız olsun 💕
Giz89 Nesexx nesi farklı olabilir ki bütün organlarına her seferinde tek tek bakıyo ölçümlerini yapıp karşılaştırıyor kemiklerine bakıyor renkli bakıyoruz daha detay nasıl olabilir ki
Nesexx Giz89 farklı oluyor ultrason makinası bile farklı ve her yerde yok zaten ayrıca genesisi de biliyorum daha önce gittim
Yavuzum1202 Ftmnr0203 canım. Edirne tıp da uyguna yapıyor oraya da sor istersen Burgaz’da olmadığı için buradakiler orda yaptırıyor
Sesem Ftmnr0203 bende 1 kaç haftaya detaylı yaptıracağım vegada ama fiyatını hiç sormadım 550 ise çok yüksek.
Nesexx Ftmnr0203 yarım saat 40 dakika kadar ultrasonla bakıyorlar bebeğin bütün organlarını damarlarını inceliyorlar
Sesem Ftmnr0203 ben çok iş olduğunu düşünmüyorum öyle olsa sabit fiyat olur 150 - 1000 arasıymış ama çorlu için fiyatlar çok.
Ftmnr0203 Cnskrnz Erkek bizim de zaten kız olsa biz mucize diye bakardık eşim sülalasinde kız sadece biz gelinler oluyoruz o yüzden bekliyordum yani böyle bir sonuç 😅😂
Nesexx Ftmnr0203 haklısınız ama özel hastaneler böyle bende vatan hastanesine gidiyorum orada sormadım bile 🤣😂
Ftmnr0203 Nesexx Sesem Çorlu için evet haddinden fazla para her şey için geçerli bence bu o izden araştırayım dedim araştırma hastanesi randevumuz yok dedi o da iptal oldu araştırıcam bakalım iyice 🙄😅