Cnskrnz Canım ben Vatan hastanesine gidiyorum orada detaylı 550 tl imiş. Fakat ailem Silivride oturduğu için oranın köklü bir doktoruna gideceğim orda gireceğim detaylıya özel muayenehanesi var oradada 230 tl:)
Ftmnr0203 Cnskrnz canım ben de vatana gidiyorum ama çok pahalı geldi açıkçası 🙄😐 Ama söylediğin fiyat iyiymiş doktor ismi alabilir miyim acaba 😊💕
Cnskrnz Ftmnr0203 hangi doktordasınız acaba?:) silivride Ahmet Giray Varol doktorun ismi kayınvalidem dahil birçok yakınım orada doğum yaptı tavsiye ederim
Giz89 Ben Genesis e gdiyorum her hafta detaylı bütün ölçümlerini yapıyo zaten 170 tl muayene ücreti veriyorum
Nesexx Giz89 ayrıntılı ultrason farklı size bakılan ayrıntı değil ayrıca muayene ücretinizde çok fazla vatan hastanesine 87 tl veriyorum
Ftmnr0203 Cnskrnz Sedat Tomruk 😊 Siz ? Teşekkür ederim aklımda dursun çünkü çok uçuk fiyatlar gerçekten 😐
Cnskrnz Ftmnr0203 Ne şans bende Sedat beye gidiyorum😍 evet çok fazla ucuk çorluda daha uygun biryer bulamadım.. hayati bir önemde taşımadığı için başka alternatifler bulduk :)
Ftmnr0203 Cnskrnz Açıkçası benim riskli biraz ya 😔 Çok sevindim çünkü sedat bey bana kalırsa çorlunun en iyi kadın hastalıkları doktoru olabilir 😊 Daha önce de ona gidiyordum bir kere dahi pişman olmadım değiştirmek istemedim 😊
Cnskrnz Ftmnr0203 yaa umarın riskiniz tamamıyla son bulur.. Tahmin edebiliyorum ama içinizi ferah tutun.. Evet Sedat bey gayet başarılı eminim sağlıkla bebeğiniz gelicektir😍♥️
Ftmnr0203 Cnskrnz 37. haftaya kadar progestan kullanmaya devam edeceğim akıntım tam kesildi bitti derken tekrar çamaşırda kahverengi bir leke Sedat bey 37. haftaya kadar devam ama iğne olarak dedi inşallah sağlıkla gelsin, gelsinler 🤲🏻
Cnskrnz Ftmnr0203 ya çok geçmiş olsun benimde ilk haftalarda vardı böyle bir sıkıntım çok üzücüydü ama umuyorumki sizinkide geçer☺️Yeter ki onlar sağlıkla yerinde dursunlarda doğana kadar her türlü acıya razıyız biz anneler🙏
Ftmnr0203 Cnskrnz Kesinlikle öyle en ufak ağrı bile tuhaf ama mutlu ediyor orada olduğunu biliyorum çünkü 💙 Kaç haftalıksınız bu ara da 😊
Giz89 Nesexx nesi farklı olabilir ki bütün organlarına her seferinde tek tek bakıyo ölçümlerini yapıp karşılaştırıyor kemiklerine bakıyor renkli bakıyoruz daha detay nasıl olabilir ki
Nesexx Ftmnr0203 ewt arayıp oradan randevu aldım gittim akşam saatlerine randevu veriyorlar özel muayeneye giriyor çünkü