ElaSerin gozdeak bende 37+1 yalancı sancılar oluyor sadece sabırsızlanıyorum çatı muayenem bile olmadı daha 😊
Zeyneb96z rukiye-02 sağlıkla inşAllah bende sezeryan olucak 6sı diyodu ben 5olsun istedim ama son kararı 4kasım cevap vericek sağlıkla inşAllah ne zaman geliyolarsa gelsinler🙏🏼
Zeyneb96z gozdeak hayırlısıyla gelsin az kaldı kucağımıza almağa hayal edirken bile qarip geliyo 😍Allah buyuk hayırlısıyla gelsinler inşAllah🙏🏼
gozdeak Zeyneb96z amiiiin canım insallah ☺️🥰 9 günüm kaldi benim iste korku bastı ruyalarimda ameliyathanede sıra bekliyorum hep 😂
Zeyneb96z seyda0606 yarın inşAllah alıcam artık hal kalmıyoki bende oturamıyorumda Allah yardımcımız olsun inşAllah🙏🏼
gozdeak ElaSerin bende olmuyor canim sancı çok şükür bulanti oluyor iste ara ara halsizlik falan zamanında gelsin insallah bebisler senin normal mi olcak musaitse catin
Meyra61 36+5 den selamlar kızlar bizde kızımla yorulmaya başladık uykular bölük pörçük gündüzleri bi halsizlik uyku hali kasılmalar geceleri bırakmıyo nadiren çatı ağrısı yaşıyoruz kabız olmadan hemoroid sıkıntımız başladı son zamanlar diye dikkat ettiğimiz halde yinede çok şükür iyiyiz