yarennn79 Duuyguum bi instagramda bu tarz sekersiz sağlıklı ürünler yapan sayfalar var bakın çok güzel tatlilar var
Olimbera Cancana şekeriniz normalde nasıl seyrediyor açlık ve tokluk sınırları geçtiğiniz oluyor mu ?
Cancana Olimbera uzun zamandır 240 görmüyordum ili gün önce gördüm gayet iyi gidiyor dikkat edersen 130 150 arası normalde
yarennn79 Olimbera levemir hem gece hem gündüz vuruyorum şekerim yüksek olduğu için noworopidide sabah öğle akşam olarak
yarennn79 Olimbera şu sıralar biraz daha iyi çıkıyor ama 3 aylık şeker 10 du en son 250 yi geçmiyor genel olarak ama bugun mesela 150 bile olmadı çok iyidi
Olimbera yarennn79 kaç yaşındasınız ? Bu arada hep böyle düzenli gider inşallah rabbim kolaylığını versin inşallah 🤗
Duuyguum Olimbera benim de çarşamba normalde kontrolüm ama Perşembe gidicem bu arada akşam tokluğumu ölçtüm 122 çıktı sabah açlığımı ölçeyim yine başladım ölçüm yapamadan çok rahat gidiyordum be güzel yine strese girmeye başladım😅
Olimbera yarennn79 benim tokluklar biraz sınırı geçiyor işte 200 ü tek bir kere gördüm ama yinede bazen geçiyorum işte 😢
57_ilknur_57 Hepiniz çok iyisiniz maşşallah ben napim şeker hastasiyim onu da bırakın bide üstüne vücudum insuline direnç gösteriyo şeker yüzünden 20 gün hastanede yattım endokrinoloji polikliniğinde sekerim açlık 190 tokluk 310 civarı oluyodu ne diyet ne bisi hiç bisi fayda etmiyordu hummanın N ve R insulinleri var ben 50 şer doz alıyorum günde 6 defa sabah NR ögle R aksam NR Allahima sukurler olsun bebegime sekerim hicbir zarar vermedi 30+2 yim haftasindan 3 gun önde sadece bu arada 2. Gebeligim ilkini düşük yaptım 2 aylıktı bebeğim kalbi durdu yani kurban olduğum Allahım ne zaman nasip edeceğini biliyo iyiliğine veriyo kötülüğüne hep şükür edin halinize sıkıntıdan uzak durun emin olun ki herşey duzeliyo hepiniz inşallah sakin güzel hamileleikler geçirirsiniz ❤
Olimbera 57_ilknur_57 okurken bile duygulandım rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ♥️