Olimbera Cancana maşallah ilk çocuğunuzda da insülin kullanıp diyet yapptınız mı ? Bütün hamileliğiniz boyunca herşeyden uzak mı duruyorsunuz hiç kaçamağınız olmadı mı ? Benim ilk hamileliğim çok bilgisizim o yüzden merak ediyorum...
Olimbera Duuyguum 80 çıktı ama benim açlıklar normalde de iyi tokluğuma bakıcam onu bekliyorum saatimin dolmasını bakalım inşallah o da güzel çıkar
Duuyguum Olimbera güzelmiş tarif bende dün leblebi tozuyla helva yapmasını öğrendim buda diyabetliler için bir tarif un helvası aşeriyorum da 😅
Olimbera Duuyguum valla inan ki neler neler aşeriyorum ama hep uzak durmaya çalışıyorum 😢 ayda bir şekerim fena değilse kaçamak oluyor ama onun dışında çabalıyorum rabbim kolayloğını versin inşallah...
Duuyguum Olimbera e çok iyi daha ne istiyon kız maşallah bende bu akşam ölçüm yapayım bi bakayım gerçi öğün arasında sahlep içtim tavan dır kesin 😂
Olimbera yarennn79 diyet ve insülin kullanıyorum ben canım ama tip1 diyabetliler insülin konusunda kendileri ayarlama yapabiliyor ve istediklerini yiyor diye biliyorum senin öyle değil mi 🤔
yarennn79 Duuyguum bi instagramda bu tarz sekersiz sağlıklı ürünler yapan sayfalar var bakın çok güzel tatlilar var
Duuyguum Olimbera benim de çarşamba normalde kontrolüm ama Perşembe gidicem bu arada akşam tokluğumu ölçtüm 122 çıktı sabah açlığımı ölçeyim yine başladım ölçüm yapamadan çok rahat gidiyordum be güzel yine strese girmeye başladım😅
Olimbera Cancana şekeriniz normalde nasıl seyrediyor açlık ve tokluk sınırları geçtiğiniz oluyor mu ?