aydandir tubizm peluş kalın battaniye aldınız mı peki internetten alışveriş yapıyorum genelde kaliteli bir peluş battaniyeside olsun istiyorum var mı önerebileceğiniz bir marka
filiz08 aydandir ben civilimdan almıştım birini 7 sene oldu diğeri 4 sene oldu ikisidr taş gibi duruyo hala bu bebeğimede ablalarınjn ki kullanıcam
filiz08 aydandir civilim un sitesinden almıştım ama kendi markasımıydı şimdi hatırlamıyorum.çok sık sıkta yıkarım çok kaliteli çıktılar
filiz08 aydandir recos peluş yazıyo benim aldığıma da baktım şimdi aynı marka bakabilirsin civilimden
elif_badeninannesi aydandir pelus baktık özdilek magazadan aldık cok kalın ve yumos yumos mavi pembe beyaz renkleri var istersen İnternette de indirime giriyr o ürünler. Fiyatı 60 tl biseydi
Hayat16 aydandir sonra toparlar belki. Yeni Dogani cok almayin. Ben zibini 10 adet almisimdir. Cunku kakasini altina kaciran bir bebek olabilir.kiyafetlerini gunde 1 -2 degisecek 10 tane aldim.
aydandir Hayat16 uzun kollu zıbınlardan biraz daha alayım ozmn kullanılmazsada durur.bebek kıyafetlerinde kurutma makinesi kullanılıyor mu biliyor musunuz?
Deletedmom aydandir uzun kollu değil kısa kollu al canım çünkü üstüne de giydryosun çocuğu darlatıyo altta uzun üstte uzun
Deletedmom aydandir cıtcıtlı bady 10 tane yeterli tulum iki üç tane al hemen boyları uzuyo bebeklerin ve tulumlar ziyan oluyo benim oyle kaç tane giydirmeden kaldırdığım oldu ikili takım alman daha iyi ve bol ağız mendili ben 30 tane aldm
aydandir Deletedmom yaaa bizim ev en üst kat çok ısınmıyor küçük elektirkli petekte kullanacağım oda sıcaklığını sabitlemek için uzun olursa daha iyi olur diye düşünmüştüm.Agız mendili 3 paket almıştım 30 tane vardır toplam.kalın battaniyesi kaldı.
Deletedmom Busraae ne alakası var tulum daha iyi alt üst olunca altın bel kısmı göbek bağına denk geliyo asıl tulum daha kullanışlı ama iki üç tane yeterli yeni doğduğu zaman gycegi kdr sonrasında 2 li takımlar daha kullanışlı
Busraae Deletedmom valla tecrübeli annelerden ögrendim bende ebeler daha kolay demiş altlı üstlü takımlar daha kolay oluyor göbek bagı varken diye
Busraae Deletedmom bende her ihtimale karsı alayım 2-3 tane tulum diyorum aslında aldımda hepsi 3-6 AY. yeni dogdugunda giymesi için 0-3 ay tulum mu almalıyım sizce yenidogan mı
Deletedmom aydandir hmmm ev soğuksa bilemem bende uzun kollu aldım ama hiç kullannadm henüz kısa kolluları daha cok kullandım