Serpil02 ant2602 amınn canım dua et saglıklı gecsın ınsalllah rabbım olmayan ısteyen herkese nasıp etsın
Deletedmom124 Serpil02 olur inşallah canım stres yaa hayırlı uğurlu olsun canım Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Destkar Iremgokce benim de 5.gecikme günümde yani bugün 60 çıktı ama sağlık ocağında hemşire gebelik takip çizelgesini doldurmana gerek yok değerin çok düşük dedi ve moralim çok bozuldu
Iremgokce Destkar alakası yok canım sakın bu tarz şeylere itibar etme yani varsa vardır yoksa yokdur ama o sağlık ocağı ebelerinin bilceği iş değil kimse kusura bakmasın
Iremgokce Destkar benimkini ne kadar geciktiği halde öyleydi günlerce düşğmdüm nasıl olur diye ama oldu
Deletedmom2224 Serpil02 adetinize 4 gün varsa gayet normal gerçi adetiniz geçse bile normal onemli olan iki günde artıs göstermesi. Benim adet olmam gereken günde 62 idi değerim şuan 20+3 üz 😊
Serpil02 Deletedmom2224 ayy dua edın darısı basıma olsun inşallah allah saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın
Deletedmom2224 Serpil02 amiiin amiiin inşallah Rabbım hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebisleri 🤲🏻💕