Serpil02 Kızlar dusuk değilmi sizce adetıme 4 gün var ıkı gundur gebelık testı yapıyorum bugunkı dunkune gore koyu cıktı betahcg 47 çıktı kımyasal olmasından korkuyorum
Melike37 Serpil02 kuzum 2 gün sonraki artısına bak herkesin değeri bir olmuyor kötüyü düşünme iyiyi düşün kuzum😊
Deletedmom124 Serpil02 siz değerin düşük olmasına bakmayın 2 gün sonra yenileyin artış varsa sorun yoktur
Ozlemclk52 Serpil02 biliosunki iki günde bir iki kat artması gerek sdce hamilesin tebrikler tadını çıkar gereksiz şeylerle kafani meşgul etme hayırlı olsun 😍😍
Deletedmom124 Serpil02 olur inşallah canım stres yaa hayırlı uğurlu olsun canım Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ozlemclk52 Serpil02 Allahın izniyle herşey güzel olacak kuzum karnini sev okşa annesi minik bile olsa iyi şeyler hissettir🥰❤
Serpil02 Rbs111 ay allahım razı olsun içimi çok rahatlattınız dua edın bızde saglıklı gebelık yasayalım ınsallah
Iremgokce Serpil02 benim adetim 9 gün geçtiği halde değerim 43 tü doktoruma sorduğumda önemki olan güzel artış olması sonrasında kesenin şekli ve bebeği görmek yani değer çok spesifik herkese özel birşey yani çok önemli değil
ant2602 Serpil02 canm benim adet bir gün gecikti 29 çıktı. Sağlıklı olup olmadığı ilk değerden değil artıştan anlaşılır. Hadi hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Serpil02 ant2602 amınn canım dua et saglıklı gecsın ınsalllah rabbım olmayan ısteyen herkese nasıp etsın