Musru Mhkose_35 vala canım ben cigliye gitigimde burda yok tepecige gitmelisin dediler yeni hastane acilcagi için orda da kapanmış olabilir
Mhkose_35 Musru aynen bende dün çiğli bölgeye gittim tepecikten perinatoloji bölümünden randevu al 182 arayıp dedi doktor bugün de aradım öyle bir bölüm maalesef yok diyorlar olmadı bir de hastaneyi arayıp bilgi alayım
Musru Mhkose_35 bencede hastane numarası varsa orayı ara insana düzgün bilgi vermiyolarki sanki süs olarak orda oturuyolar
Ftma_izmr Eslemcsr canım sen detaylı ultrosan için tepecik kadın Doğuma randevu alıp mı gittin o doktor mu seni yönlendirdi, yoksa erken gidip sıra numarası alarak mı girdin ? Randevuya gerek varmı yani ay ben çok stres yaptım bu durumu
Eslemcsr Ftma_izmr ben sabaha yakın saat 4 gibi gittim normal sıra aldım kadın doğum bi kağıt verdi öyle yönlendirdi hemen üst katında ayrıntılı ultrason yapıldı ama erkenden orda olman lazım yoksa sıra verilmiyo ayrıntılı için 4 kişiyi aliyo ayrıntılı için yoksa kaldın başka güne
Mhkose_35 Ftma_izmr tepecik hastanesini aradım perinatoloji diye ayrı bölüm yok kadın doğum oluyor o dedi ordan mi randevu alacağım dedim evet dedi canım
Eslemcsr Syma95 aldım ama ayrıntılı ultrason saat 9 gibi 4 kişiden fazla almadığı için yetişim diye orası sıkıntılı oluyo çünkü kadın doğum yönlendiriyor ya yoksa kendi kafana göre gidemesin
Aysizm Alarasel merhaba ben de doktorumun yonlendirmesi ile haftaya cenk beye gidecegim 4d ultrason goruntusude veriyor mu acaba hic bisey bilmiyorum 😐
Alarasel Aysizm merhaba çok güzel ilgileniyo merke tmryn baya detaylı dosya renkli resimler ve cihaza telefonunu bağlıyo fotoları atıyo☺️☺️🤗
Aysizm Alarasel cok iyi olacak o zaman zaten cok merak ediyorum bebisi 😀 sizin de meleginizi Allah bagislasin saglikla buyutun inaallah