Ftma_izmr ipekveannesi tepecik günde 3,4 kişi alıyormuş çok az, inş yetişir alırım sıra mı aksi halde zamanım geçecek
Ftma_izmr Eslemcsr en olmadı öyle yapıcam bende ayrıntılı ultrosana girmek için bakıyorum foçadan oraya sıra ya yetişirim inş biraz zor gibi de nasip
ipekveannesi Ftma_izmr detaylı da bende senin gibi oldum tepecik yetişmediği için özele yönlendiriyordu bende sada hastanesinde yaptırdım iyiki de orda yaptırmışım
ipekveannesi Ftma_izmr cd verdiler videolar ve sayfalarca ultrason resimleri çok memnun kaldım kızımın her hareketini izledim müthiş birşey 😍
Ftma_izmr ipekveannesi ayy ne güzel içinize sinmiş demek ki peki ücreti ne kadar dı siz gideli baya oldu sanırım 😊
Ftma_izmr ipekveannesi sana direk sada da mı yaptırdılar canım yoksa anlaşmalı başka yere mi gönderdiler. Nurdan hanım mı baktı size
ipekveannesi Ftma_izmr çok olmadı aslında 28+2yim şu an 23+5'te ayrıntılıya girmiştim 135 ayrıntılı+ 65 muayene ücreti verdim
ipekveannesi Ftma_izmr direk o hastanede yapıldı perinatoliji uzmanı baktı doktorum da daha sonra CD vs hepsini inceledi bana anlattı
Ftma_izmr ipekveannesi aramızda 8 hafta varmış, bence iyi zaten dışarda özellerde aşağısı yok aksine yukarda fiyatları var
Mhkose_35 Ftma_izmr menemende perinatoloji bölümü mü var yoksa normal bir kadın doğum polikliniğinden randevu mu aliyoruz acaba
Mhkose_35 Musru 182 yi aradım tepecikten randevu alayım diye tepecik Hastanesi'nde perinatoloji bölümü yok dedi kadın
Musru Mhkose_35 vala canım ben cigliye gitigimde burda yok tepecige gitmelisin dediler yeni hastane acilcagi için orda da kapanmış olabilir