Ftma_izmr Mlsblnsy mhrs den alabilirsin, menemen devlet hast. bi kadın doğum doktoruna randavu al gidince doktor zaten 2 li test için kan ve idrar ister senden gerisi kolay
Alarasel Ftma_izmr bn alsancakta cenk gezere gittim çok memnun kaldm 1 saat sürdü toplam baya ilgilrnmşti öneririm
Musru Ftma_izmr ben gitigimde 24 haftaliktim geç kalmıştım hatta doktor burda yok dedi tepecikte yapmaz haftalığına geçmişsin dedi bende özelde yaptırdım 25 haftalikken şimdi 31 +5 haftaligiz
Ftma_izmr Musru anladım canım bende 20. Haftadayım, Tepecik için günde 4,5 kili alıyor diye duydum benim burdan 2 saat yol gitmem lazım uzak baya
Musru Ftma_izmr yarın mesai saatleri içinde ara bende mesai dışı aradım actilar dediler mesai saati içinde arayın dediler bende bugun aradim doktor sormak için açtılar
Alarasel Ftma_izmr bnm yengem orda ebe hemşire yok diye biliyrm radyologlar var hem olsa bilr 5 dk bakıyolar bn gitmedm oraya doğtu dürst ilgilenmiyolar çünkü
Ftma_izmr Alarasel ya öylemi canım yengene bi sorsan perinatoloji bölümü varmı detaylı bakıyorlar mı diye bilir belki ? Duacın olurum valla çok ihtiyacım var ona göre yol gidicem uzak biraz 😔
Aysizm Alarasel merhaba ben de doktorumun yonlendirmesi ile haftaya cenk beye gidecegim 4d ultrason goruntusude veriyor mu acaba hic bisey bilmiyorum 😐
Alarasel Musru 500 tl verdk biz detaylı için ama baya ilgirlnfdi yani kova bi dosya vrrdi rsmler vs memnun kaldm yani.