Ftma_izmr Hanımlar Çiğli bölge eğitim hastanesinde Perinatoloji bölümü varmı ? Hastaneyi aradığımda çıkan bayan bi var dedi bi kapandı diye biliyorum dedi.doğru düzgün bilgi vermedi uzakta oturuyorum ona göre gideceğim..
Zisan14 Ftma_izmr ikili testim perinatoloji bölümünde yapıldı vardı . Kapandığı hakkında bilgim yok ama
Alarasel Ftma_izmr bnm yengem orda ebe hemşire yok diye biliyrm radyologlar var hem olsa bilr 5 dk bakıyolar bn gitmedm oraya doğtu dürst ilgilenmiyolar çünkü
Musru Ftma_izmr Evet gitim canım doktor burda yok dedi varmış kapanmış dedi tepecige gönderiyoruz bizde bende 31+ 5 im
Musru Ftma_izmr Cigli Hastahane Cep Telefonu 0232 398 3700 bu numarayı mesai saatleri içinde sürekli ara bilgi alabilirsin bana kapalı dediler inanmasan burdan arayıp sor canım
Musru Zisan14 Cigli Hastahane Cep Telefonu 0232 398 3700 bu numarayı mesai saatleri içinde sürekli ara bilgi alabilirsin bana kapalı dediler inanmasan burdan arayıp sor canım
Ftma_izmr Musru yeni doğum yapan arkadaşıma sordum tesadüfen, oda orda yaptırdığını söyledi,siz böyle tepecik diyorsunuz ben iyice kararsız kaldım
Ftma_izmr Musru yok canım niye inanmayım hani duydunuzda mı yazdınız gittiniz mi diye merak ettim teşekkür ederim bilgi için 🌸
Mlsblnsy Tepecige yolluyorlar 182 den randevu alın diyolar fakat benimde ikili olmam lazım arıyorum tepecikten randevu vermiyolar polikinlik yok diyorlar
Ftma_izmr Mlsblnsy canım 2 li test menemen Devlet hastanesi yapıyor 15 gün sonra sonuç için gidiyorsun. Tepeciğe kadar gitmene hiç gerek yok
Mhkose_35 Ftma_izmr menemende perinatoloji bölümü mü var yoksa normal bir kadın doğum polikliniğinden randevu mu aliyoruz acaba
Musru Ftma_izmr Ben gitigimde burda yok tepecikte yapıyolar dediler bende özelde yaptırdım tepecige gitmedim hiç