Aydaozk Susamtanesii 24+6 canım benim boyum 1.67 ama kilo eskiden beri olduğu için hamile olduğum hala belli değil canım 🙂 🙂
KadirMerveAknc Eceee valla ben kilolu kaldım hamile bıyum 1.70 kilom 97 ydi ama 400 gram berdim daha 14 haftalığız ☺ Duba gibi olcam herhalde ☺
Eceee KadirMerveAknc bende 90 ile kaldım boyum 1.70 32 haftada 94 kiloydum şimdi yeni 34 olduk bakalım yarın tartılcam kaç olmuşum 🤦♀️😊
MeryemFatih Burcu33 70 kiloydum hamile kaldığım da 68e düştüm çok uzun sürdü tekrar 70eıkmam şimdi ise 75 kiloyum 30 haftalığız
Eceee Ozlemr hamur işi pasta tarzı kızartma olan herşey şeker un tuz beyaz ekmek kilo aldıran herşeyden uzak durdum taaki son 3 aya girene kadar sonra daha çok iştahım açıldı istesemde tutamıyorum kendimi 2 ayda aldım 4 kiloyu da öncesinde hiç almamıştım
Obsesifk Ozlemr kaç kg aldın canım sende benim gibi kilolu kalmıştın hatırladımm ben bu aralar çok almaya başladım ya doğum kiloma yaklaştım 🤯
Ozlemr Obsesifk aynen canım kilolu kaldım bende. 90la kalmıştım şimdi 96 yım 27 haftalık oldum bugün. Son 1-5 ayda 3 kilo aldım :/ daha 10-13 hafta var maks 11 kiloyu geçme demişti doktorum :/ sen n’aptın?
Obsesifk Ozlemr ben anasınınağlattım valla 24. Haftaya kadar iyi hidiyordum diyette yapıyordum sonra bi tatlı çekmeye başladı canım şuan 112 falan oldum daha 30 . Haftadayız yine kestim tatlıyı pilavı ekmeği 8 kg falan almış oldum yani
Aysenurtsr Sudenazz ayni kiloyla kalmisiz sizinle 🙂 16 haftaligim 47 olmusum. Ne kadar daha alicam merakla bekliyorum🙂
Sudenazz Aysenurtsr zayıflar daha çok alır diyolar gerçekten öyleymiş daha çok alırsın ben 65 ile kapatırım diye düşünüyorum 🙂🙂
Bsa 19 haftalık olduk. 58,5 la kalmıştım 62yim şu an. Çok alırsam diye endişeleniyorum ama bu hafta dikkat ettim sabitlendi gibi bakalım 😊
Ozlemr Obsesifk of ya benim de canım birşeyler çekmeye başladı bir de karnım doymamaya başladı inşallah duruluruz yeniden hedefim benim de toplamda 8-9 kilo almaktı ama artık çok zor daha bebek alacak zaten 2 kilo nerdeyse
Obsesifk Ozlemr evet bebek büyüdükçe beslendiğini anlıyorsun artık çabuk acıkıyorsun bu sefer tıka basa yiyorsun