Ozlemr Susamtanesii sen kaç haftalıksın? Bende bi ata hareketsizlenmiştim son zamanlarda iyiyim yine. Evin işini falan da kendim yapıyorum. 2 gündür cam siliyordum hatta anca bitti. Şimdi de ağrıdan uyuyamıyorum belim çok ağrıyor :/
Duygucoban Susamtanesii ilk zamanlar cok kotu gecti zaten hala ole cok bise yiyemiyorum bi bakmissin doymuyorum bi bakmissin hic yok😂😅 ama verdim istesem 1 kilo veremem suan cok iyi gidiyorum bakalim 😂😂
Asrinbaby Zeykem boyunuz da önemli tabi. Boy kilo endeksine göre ortalamanız nasil takmayın bu kadar ben 20 haftada 6 kilo aldım ama 175 boyum var ve 55 kiloydum. Olmam gereken kilonun 6 7 kg altindaydim . 45 kilo olursun ama boy 155 olur ondan diyorum
KadirMerveAknc Eceee valla ben kilolu kaldım hamile bıyum 1.70 kilom 97 ydi ama 400 gram berdim daha 14 haftalığız ☺ Duba gibi olcam herhalde ☺
Obsesifk Ozlemr kaç kg aldın canım sende benim gibi kilolu kalmıştın hatırladımm ben bu aralar çok almaya başladım ya doğum kiloma yaklaştım 🤯
Aydaozk Susamtanesii 🙂 96 kiloyla hamile kaldım şu an 94 kiloyum 🙂 🙂 baktim annisler hep manken gibiymis
Susamtanesii Aydaozk valla 65 70 kilolar ve çok kiloluyum diyorlar şaşırıyorum🙂 ama sende 2 kilo vermişsin ya ne güzel işte kaç haftalıksin canım boyun kaç ?
Bush Burcu33 84 ile kaldim 82 oldum en son 93de idim daha almadysam 😒😊 31 haftalik erkek bebise hamileym 😍 yavrucak da 1400 kiloda 😍
Svcnn Burcu33 ilk hamilelgmde 21 kilo almistm 66 kiloyla dogum yapmstm snra geri gti kendlgndn kilolarm smdi.iknci yolda 51 ile kaldm.ve 69 70 civariyim dgumum heran olabilr
Cansummm Burcu33 68 kilo ile hamile kaldım 11 haftalığız 69 kiloyum😊 inşallah çok fazla kilo almam diyorum bende. Bebeklerimiz alsın sadece 😉
Aydaozk Susamtanesii 24+6 canım benim boyum 1.67 ama kilo eskiden beri olduğu için hamile olduğum hala belli değil canım 🙂 🙂