Cmrnr Minnosannesi0 doktorlar hep yapar kilosu az der çok der efamlılar üzülme bol bol vitaminli seyler ye üzülme
Deletedmom Minnosannesi0 ballı süt iç ceviz ye muz falan ye onlar baya kilo aldırıyo benim 4 kilo doğdu
Minnosannesi0 ays_ays gittim canım diğeri alalım demedi ama o da 10 gün sonra tekrar gel kontrole dedi
Lalemm86 Minnosannesi0 cnm yemek le İnan alakası yok senden beslenemiyor demekki oğlum 3600 doğdu sağlıklı kızım 1900 doğdu beslenemedi ikisindede aynı şeyleri yedim hatta üç öğün yiyorum bazen ara öğünleri bile atlıyorum vitamin ilaçlarını kullanıyorum ne yersen ye çocuk senden beslenemiyosa kilo alamıyo bekle bi hafta daha bakalım ne kadar alıcak
MelisaEbru Minnosannesi0 benim hesabıma göre 30 haftalık ama doktoruma göre 31+6 kilosu 1700 gram,2 hafta ileride başından beri ,alıcaklar yazmışsın nasıl alıcaklar anlamadım bebek ne kadar anne karnında durursa o kadar iyi değilmi
Nuranburak Minnosannesi0 sana imom onermemeleri ilginç imom omega çok işe yarıyor diye biliyorum üzülme kontrole gittiğinde güzel haberler alırsın inşallah dualarımız seninle ve tüm annelerle sağlıkla kavuşuruz inşallah
Minnosannesi0 Nuranburak imom söylemediler ama buradaki yorumlar üzerine bugün aldım yarın sabah doktoruma soracağım iç dersen hemen başlayacağım
Kubraxx Canım kordondan besenemiyo bebek gelişimi duruyo o yüzden almak istiyolardır. Bende 36 ya kadar normaldi sonra yüksek doopler çıktı kordondan kan akımı hızlı gidiyo benek beslenemeyi yatış dediler yattım bir hafta. Sonra doktorlar suni ve alttan fitil ile doğumu başlattı artık bebek yoruluyo içinde dediler 38 haftada 2560 gr doğdu kızım. Doğunca büyür sıkma canını doktorlar en doğru kararı verecektir. Beslenmeyle destekle belki düzelir.
Minnosannesi0 Kubraxx bu hafta bakacaklar canım yine az kilo aldıysa alırız dediler yoksa kalp durabiliyormuş
Kubraxx Minnosannesi0 evet öyle canım korkutmamamk için söylememiştim banada öyle dediler aniden kalp durması olabilir bebekte diye sürekli takip ettiler. Hayırlısı olsun hakkında Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah
gurbet21 Zeynep1 Minnosannesi0 ben 31+2 günlük hamileyim bebeğim 1580 gram bence seninki de gayet ideal korkulacak birşey yok bebekler zaten 30 haftadan sonra hızlı kilo almaya başliolar
Minnosannesi0 gurbet21 kuzum bende bilmiyorum ki doktorlar ne derse öyle hareket ediyorum sanırım kiloyu az aldığı için sorun yaptı doktorlarım kafam o an öyle durmuştu ki hiç bişe sormadım dinledim çıktım
Zeynep1 gurbet21 normalde ideal olduğunu bende biliyorum ama suyunda azalma olduğu için ölçemedi kilosu ya az yada fazla kafasına göre söyledi