Minnosannesi0 Elifelif1 kuzum onun için bugün tahlil istedi bebeği de bir hafta daha bakacak kaç gram aldı diye bende kilo alsın diye herşeyi aldım yiyorum
Minnosannesi0 Kuzeyinannesidilek oluyor canım korkma artık sürekli hareket halinde olmaz Birgün çok hareketli iken diğer gün sakin olabiliyorlar
Dkktlbsra Minnosannesi0 pekmez süt yumurta ev yoğurdu ye bol bol bunlar bebeğe kilo aldırırmış 🤔 günde 2 bardak süt iç ara öğününde 1 kade yoğurt ye bi avuç ceviz ye yine sabah akşam pekmez ye tatlı kaşığıyla ☺️
Cmrnr Minnosannesi0 benim bebişte en son geçen hafta 36 +4Ken 3kilo90gramdı 2hafta kilo önden gidiyordu bzmki de en son bu gidişle böyle kilolu olursa sezeryan olur demişti bizde de fazla kilo sıkıntı
Minnosannesi0 Cmrnr maşallah kuzum kilolu ama sağlıklı olduğunu biliyorsun benim bebegim için araştırma Yapılacak sorun ne diye
Deletedmom Minnosannesi0 ballı süt iç ceviz ye muz falan ye onlar baya kilo aldırıyo benim 4 kilo doğdu
NurGrlek Minnosannesi0 nesquik öneririm muz günde 2 bardak kadar süt pekmez bunlar kilo aldırıyor 32 olmama rağmen 35 gozukuyor Bu arada kan akımı iyimi bakildimi? Bebeği besleyen damarlarda tıkanıklık olunca bu tarz sıkıntı olabiliyormuş