eyvahanneoluyorum 27+3 ten merhaba 👋 Geçen hafta kontroldeydik. Ben 6 kg almışım kızım 1 kg olmuş 💓 +10 ile doğuma gitsem süper olur ama heralde bu aylardan sonra daha hızlı kilo alacağız ve ödemde tutacağız 😏
_berivan1404 GF01S 27+2 olduk biz 🍓 26. Haftada gittik kontrole bebeğim 915 gr olmuş. Ben 7 kg almışım 🌸💜 Sağlıkla gelsinler ınsallah🙏
Eserey Biz de 26+4 de gitmiştik. Oğlum 1150 kg 35 cm olmuş, ben de 11 kg a yakın kilo aldım.boynuna birkez kordon dolanmıştı hareketlerini takip ediyorum Su an.2 kez dolanırsa sezeryana alırız dedi dr.bakalim ilk doğumum normaldi bunda da normal olur inş diye dua ediyorum🤲
Fdle gurcem 😁😁 sen çok yaşa emi keşke benim doktorum da senin gibi düşünse doğuma kadar 3 kilo daha hakkın var dedi imkansız ben o 3 kiloyu hafta da alıyorum dedim 😁😁
gurcem Fdle hahahahaha canım 😂😂 35hafta boyunca 2kılo alanımı dersın hatta bıde ustune kılo verenımı dersın😂😂 benıde soracak olursan 25haftalıkken 10kılo almısım☺️ Suan 29dayız 13kılo aldık.soyledıgın gıbı haftada kılo alıyorum🥰
Fdle gurcem tek yavrularımız sağlıklı olsun da kilo ne ki verilir canım sıkı bi diyete girer hallederiz her türlü 😍🙏
Busra_selcuk 24+6da gittim en son kontrole bebiş 700 gramdı.simdi 27 +1olduk 28 .haftamızda kontrolumuz var bakalim kaç olmuşuz. Sizde bebisin kilosu az mi bana az geliyor sizleri duyunca doktor iyi diyor . Bende 13 kilo aldm malesef 🤣
Ayserkan Fatmaaldmr Rabbim yar ve yardımcımız olsun çok zor bi durum sağ salim alırız inşallah kucagimiza