Fdle GF01S ben henüz gitmedim 26+2yim 28.haftam da randevum ama en son 23+3de 663 gram 31 cmdi kızım 🧿🙏
Ayserkan GF01S suan yeni 26 haftalık olduk oglusumla en son 23+3 te gitmiştim sanırım 660 gr 30 cm di 28 haftalık olunca gidicem tekrar suan ne kadar olduk bilmiyom. Ben kendim 5 kilo aldım biraz kilolu hamile kaldım o yuzden dikkat ediyom
Fdle gurcem doktorum kızdı bana doğumun zor olur böyle gidersen 20 ila 25 kg arası doğuma girersin dedi de ne yapayım valla yapacak bişey yok Allahtan boyum uzun çok belli olmuyor kilo😁😁
Fdle Ayserkan benim kızımla aynı ilerliyor boy ve kiloları maşallah 🧿 bende 28. Haftamda gidicem vakit geçmiyor hiç 🥰
Fdle GF01S maşallah çok iyi 20.haftam da 338 gramdı benim meleğim zayıf değilmiş kilo alımı iyi olur kuzum 🧿
tubizm GF01S 27+3 olduk canim biz de💙 en son 26+5 de gittik 920 gram, boyu da 34 cmdi. ben de 9 kilo almışım 🤦♀️
Fdle Ayserkan Allah yardımcın olsun canım evlatlarımız için herşeye razı oluyoruz işte vaktinde saatinde sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alalım insallah 🙏🙏🙏