Dilannn35 _Honeybee_ kişiden kişiye değişiyor canım adetin maksimum üç gün geçtikten sonra sabah ilk idrarla testle öğrenebilirsin . Allah gönlüne göre versin..
Bnnrbkrgl _Honeybee_ biraz pahalı olsana erken gebelik testleri var eczanede onları deneye bilirsin 🙏🏻
Sinemustafa2008 _Honeybee_ adetimden 5 gün önce erken gebelik testiyle öğrendim hamile olduğumu varsa çıkıyor
ebru-kc11 _Honeybee_ ben de adetime 6 gün kala dayanamayıp yapmıştım negatifti ama adete 1 gün kala normal olan testten yaptım o pozitif çıktı. 9+4 şu an. O yüzden siz yinede bekleyin
Bensucldr Esin25 ben önce idrar ardından kan testi ile öğrendim 25 ekimde . En kesin olanı kan bence . Mesela benim idrar testim silikti . Sonradan çok erken öğrendiğim için olduğunu anladım . 💁🏻♀️
Destkar Esin25 ben verdim reglim 3 gün geçmişti 60 çıktı.Tekrar haftaya gel dedi doktor ve stresli bir şekilde yükselsin diye dua ediyorum
Sedanur_2534 Bensucldr bende aynı gün öğrendim. 650 di kan değerim.AMA kesem görünmedi daha dün baktık. Sizin göründümü acaba
Bensucldr Esin25 hayır bir kere yaptırdım . Ama sonrasında doktora gittik ilk muayenemi oldum . Ve keseyi gördü