[silindi] Minee45 yaa o kadar zor ki 25. Haftadayım biz de hala net değiliz erkek ismi bulmak çok zor bir de biz kendimizi kıza o kadar hazırlamışız ki hiç erkek olur ihtimali üzerine düşünmemiştik😂😂
Minee45 [silindi] bizde öyle kız olucak hissi ile kız isimleri aradık buldukta ama erkekmiş. Erkek isimleride çok kötü saçma sapan isimler var çok zor 🤔
SuleDoruk [silindi] yaaa bizde 😂😂 9 yaşında oğlum var adı Doruk. Şuan 22.haftamdayım hala ismi yok. İsmini soranlara çalıştığımız yerden gelmedi bulamadık diyoruz 😂😂
[silindi] Minee45 kesinlikle aynı dertten muzdaribim burda da öneren oluyor ama işte anla neyse... can düşündük Ege düşündük hem kısa hem kuşağa hoş gelen batu bartu vs en yakın batu yada bartu olacak gibi hayırlısıyla☺️
ballicoreklerim Minee45 egemen Mustafa Kemal Ata Alp aslan aama Allah nasip ederse Egemen olcak biizmki☺️
Galina Benim ilk oğlum ismi Deniz,şimdi 27+6 tekrar oğlan bekliyorum uyumlu bişeyi istedik.Nasip olursa onun da ismi Ege olacak🥰
Minee45 Deletedmom099 R lerde sıkıntı var biraz bende dike getirirken o yüzden içinde R harfi olsun istemiyorum 🤭
Dilaraa25 20 haftadayim ve hala bu saatte bile isim bakıyorum gerçekten bulamadikca da sinir oluyorum 😟
tugceaslan Oguzaysel ay bizimkinin tam tersi benimde oğlum olcak ve adını Kuzey düşündük ikinci olursa da Güney olur falan diye konuşmuştuk😂
Ebruas Şuan çok kendimi gördüm sizde bende kız bekledim öyle hissediyordum ismini Melina diye kararlaştırdık 18. Haftada doktorumuz erkek gibi görünüyor dedi 😂😂😂 31. Haftaya kadar isim beğenemedik sonra Atahan olmasına karar verdik.
tugceaslan Oguzaysel Bize de ikinci oğlan olursa onun adı da Güney olur ismi hazır şimdiden diyorlar 😂😂