Masalseyhan Yagmur11 dogru cnm agirlasiyor insan son haftaalrda.. artik yapabildigin kadar kendini zorlamadan yaparsn. He birde ilişkide rahimi aciyormus yumuşatıyirmus oyle duymustum
Yagmur11 Masalseyhan evet bende biliyorum ama ağırlardan insanın gözü bişey görecek durumda olmuyo ki 😅
Krdlnyldzn7 Yagmur11 açılma ve su gelme durumu yok diye muhtemelen. Bebek açısından da sorun yoksa ondan göndermiştir , evde çek Sancıları zaten , en güzeli . Hadi bakalım hayırlısı 🤭🙏🏼 Bizim de gelse artık ☺️🙈
Masalseyhan Yagmur11 😂 neyse az kalmis ama 10 gunden daha bi kisa surede dogurcakskn gbi hissediyorum😊😊
Masalseyhan Yagmur11 önlemini al bari olma.. pekmez zencefil varsa karistir bi kasik ye geciriyor yanmayi flan
Yagmur11 Masalseyhan zencefil limon kaynattım içtim ıhlamur içerim sabahta pekmez yerim iki kaşık kalmaz bişeyim sizinki ne kadarlık merak ettim ☺️
Masalseyhan Yagmur11 ben 31+5 gunluk hamileym. Biraz once doktordan geldim komtrolden. 1 hafta onde gidiyormus bebegm 32+6 cikiyor. Nst flan baglandim sancilarm duzensz cikti allahtan 😊
Yagmur11 Masalseyhan aaa iyi o zaman Allahtan sizin daha var doğuma sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ☺️