Yagmur11 https://hizliresim.com/1po0Zb Anlayan bakabilir mi arkadaşlar ?nasıl gidiyor hamilelik alınan kilolar bebişlerin durumu ☺️
Masalseyhan Yagmur11 canim bu yalanci sanci degil kesinlikle.. baya bi sanciisniz gozukuyor duzenli bi sanci bu ve yuksek bayagi.. siz hissedyormusunuz ve kacinci hafta? Doktorunuz gordumu ne dedi
Berdogan Bizde hiç sancı çıkmıyor 37+3 olduk.. Bebek çok aşağı inmiş ama bol dinlen yürüme dedi 2. Sezeryan için 5 kasım a gün aldık o güne bile kalmaz belki dedi
Yagmur11 Masalseyhan doktorum sancın var ama takip et dedi 39 +2 hAftalığım normalde Doğum 5 Kasım gözüküyor bir hafta daha bekletirim gelmezse dedi bide en geç 12 sine gün verdi
Yagmur11 Rahtes hissediyorum da işte anlayamadığım bişey var beni madem neden gönderiyor geri sancıların sıklaşınca gel dedi acaba yalancı sancımı dedim bende
Yagmur11 Rahtes yani normalde sancım vardı Doğum için öyleymi ama madem öyle nasıl durabiliyorum hala peki bu saate kadar doğuruyor olmam yada duramıyor olmam gerekmezmi
Yagmur11 Masalseyhan baktı Yok malesef açılma ☺️ Teşekkür ederim doğumum zAten çok yakın en fazla 11 gün var
Masalseyhan Yagmur11 allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canim🙏 BOl bol yuruyus spor yap acilma olsun dogumun kolay olsun tabi normal düşünüyorsan😊
Yagmur11 Masalseyhan yapıyorum merdiven falan ama artık çok zorlanıyorum vajinam patlıcak gibi aşagıya acayip bir derece baskı var aklımı yerinden çıkartıyor bazen yürürken sancı vuruyor kitlenip kalıyorum insan ne yapıcagını bilemiyor
Masalseyhan Yagmur11 dogru cnm agirlasiyor insan son haftaalrda.. artik yapabildigin kadar kendini zorlamadan yaparsn. He birde ilişkide rahimi aciyormus yumuşatıyirmus oyle duymustum