Sweetblonde88 Lav büyümüyor zaten sadece öyle sayılıyor. Gebelik 40 hafta hesaplanıyor 4 haftadan 10 ay yapar bu sekilde. Ama öncesi oldugu için 2 hafta kadar 9 ay 10 gün tam da bu haftaya tekabül ediyor zaten.
mrs Nil_ benimde 19.09 son adet tarihim dün aldım beta sonucumu 10000 çıktı haftaya doktorum çagırdı acaba direk kalp atışınımı duyucaz
MrsClk Lav 2gün kala öğrenmiştim canım günüm geldiğinde yani 2 gün sonra ki beta da değer 237 olmuştu yine küçük yani🤭😊
Nslhnakn Burcin57 benimde öyle gözüküyor🥰 inşallah sağlıkla alırız kucağımıza allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah tez zamanda 🙏🏻🥰
ceylin4 Benim 4+4 felan olması gerekiyor 1571 çıktı kizlar vajinal ult. Oldum henüz kese görülmedi acaba normal mi bunlar
Lav ceylin4 Kesenin görünmesi için biraz daha beklemek gerekiyor galiba bazı yerlerde beta 5000'i geçince görünüyor falan diye okudum ama gidip de görememek uzecegi için biraz daha beklemek iyi olur bence
Kbrabalk ceylin4 Benin adetimden 3 gün geçmişti beta 13 bin küsür çıkmıştı şaşırmıştım 😆😆 1 kaç gün sonra git doktora bence
Kbrabalk Lav benim adetimden 3 gün sonra 13 bin küsür çıkmıştı ben çok şaşırmıştım doktora gitmiştim hemen acaba ters biley var mı diye ☺️
Kbrabalk Nil_ yok canım tek oğlum olucak inşallah bilmiyorum ki neden öyle çoktu doktor bişey demedi ama adetimle tam uyumlu gidiyordu ☺️
mrs Nil_ aylarca gün gün takip edip kaydetmiştim ama malesef gebelik olmamıştı sadece gebe kaldıgım ay hiç kaydetmemişim tarihlerimi sabırsızlıkla bekliyorum haftaya ultrason günümü