Sghslove kendi öz evlatlarına dahi böyle ama onlar öz evlatları olduğu için bişey yapamıyor. Ben yabancıyım diye ne geliyorsa ağzına söylüyor küfür ediyor o kadar ağır sözler söylüyorki anlatamam. Bundan bi ay önce eşim ceza evine girdi. Mecbur kalıp kendi evimi boşaltıp eşimin ailesiyle yaşamaya başladım. İki görümcem iki de kayınım var. Kayınpederim görümcem kayınım gil o kadar iyilerki onlara tek bir lafım yok. Ama gel gelelim ki kaynanama evlendiğim ilk günden beri beni hiç bir zaman sevmedi. Evlendiğim günden beri ağzına gelen her kötü lafı kullandı bana karşı bana ve aileme. Kendi öz evlatlarına bile böyle eşiyle her Allah’ın günü kavga ediyor. Çocuklarıyla da öyle. Ama onlara pek gücü yetmiyor. Bi bana yetiyor gücü. Şimdi evde kayınım gil kayınpederim yok. Dışardalar. Ve durduk yere sardı yine bana. Bi akrabamızla telefon konuşuyordu bende duydum. Bugün eşim cezaevinden telefon açtı sabah saat 10 da ve eşim babasıyla da konuşmak istedi. Kayınpederim yatıyordu. Bende odamdan çıktım baktım odalarının kapısı açık kayınpederim yatağında uzanmış ama uyanık ve üstü başı normal ki oda şuan babamın yerinde ve işte kaynanam telefondan konuşurken akrabasıyla bu konuyu anlattı işte sözde kendi kayınbabamın odasına girmişim ya insan bu kadar kötü nasıl olabiliyor anlamıyorum ya ben onun geliniyim kızı sayılırım ve suçladığı adam kayınpederim onun kocası. Bunu duyunca o kadar ağır geldiki bana. Siz olsanız napardınız söylermisiniz. Hiç bişey yapmamış bile olsa bu sözü söyleyen insan şizofren deli değilde nedir ? Ya kayın pederimle kayınıma kurban olsun yoksa ben napacağımı bilirdim. 12 kasımda eşimin mahkemesi var onu bekliyorum. İnş çıkarda burdan kurtarır beni. Zaten eşimde biliyor annesinin nasıl bir insan olduğunu ki zaten herkes biliyor hasta olduğunu. Ama tedavi olmayı da kabul etmiyor.