Mucizem_06 Benim de 32 de 1750 gr çıktı 😕 bir hafta geride dedi doktor şeker çıktığı İçin diyet yapıp çok dikkat ettim. Bu sefer doktor diyeti genişlet dedi. Ben dediklerini anlatıyım 2 hafta sonra kontrol var inşallah kilo alır bebişler 🙏🏻
Sabah keçi boynuzu pekmezi 2-3 kaşık
Sabah = 8:30 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin kaşar peyniri salatalık yeşillik ve tam buğday 2 dişim ekmek çay ( açık limonlu )ya da süt
11:00 10 fındık 5 ceviz süt sabah içilmediyse kayısı 2 adet 2 adet incir kuru üzüm
13:00 öğle yemeğinde çorba et tavuk ya da balık 4 kaşık makarna pilav vs salata 2 tam buğday ekmek ve 2 günde bir sütlü tatlı
15:00 meyve
17:00 iki dilim tam buğday arası krem peynir
20:00 akşam sebze çorba gene herhangi bir karbonhidrat/ öğlen et varsa akşam sebze olmalı dedi ya da tam tersi/
21:00 meyve
22:00 tost kaşarlı olmalı
Yatarken kefir olabilir muz süt ceviz olabilir ya da nesquik sütlü olabilir
Saatleri vs kendiniz tabi ki ayarlayabilirsiniz ben şekerden dolayı bu kadar karbonhidrat ve ekmek yemiyordum ama diyetisyenim bazı şeyler hariç bu düzende vermişti zaten doktorum ekleme yaptı ☺️ Yani saatleri yemekleri ana hatlarıyla diyetisyenime ait ama geri kalınca biraz genişletelim dedik 🙏🏻
Uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin kızlar işe yarar inşallah diye yazmak istedim 🙏🏻🥰