NurEto Blackkcat valla hiç niyetim yok bu ay çok relaxım Bi belirti de yok sadece leke dışında oda bir gün geldi iki üç damla o kadar adetime de az kaldı zaten abla olmazsam yaparım
Sinemustafa2008 NurEto benim adet tarihimden 1 hafta önce pembemsi açık renk peçeteye gelen lekem oldu normalde adet öncesi böyle lekelenmem olmaz çok merak edip 2 gün sonra erken gebelik testiyle pozitifi gördüm çok şükür şimdi 6+6yız
NurEto Sinemustafa2008 Allah bağışlasın canm benim benimde hiç olmazdı sasırdım bian hatta dedim adet oluyorum galiba çok erkendi benim Peçeteye değilde günlük pedim de görmüştüm dahada gelmedi 4 gün kaldı bugünde bel ağrım çok arada kasığım ağrıyo göğüslerim hassas ama bunlar benim adet belirtilerim 🤷♀️
Sinemustafa2008 NurEto umitlendirmek de istemem ama adet belirtilerin hamilelikde belirtisi ben kasık ağrısı bilmezdim adetlerimde ama hamilelik testinden sonra dehşet kasık ağrısı cektim
NurEto Sinemustafa2008 yok kuzu 2 yıldır alıştım zaten 😂 ümitlenmiyorum 4 gün kaldı nasılsa bekliyorum günümü
Sinemustafa2008 NurEto sakın umitsizlige kapılma 12 yıllık evli 31 yaşında 4 kaybı olan biri olarak söylüyorum allah doğru zamanı bekliyordur allah gönlüne göre versin
Elif42 NurEto cok mutlu oldum okuyunca insallah hamilesindir canim dua etmiştim sana gecen ayda insallah Rabbim kucağını doldurur 🙏💕💕
NurEto Elif42 oy kuzum benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun inş rabbim nasip etmiştir bakalım 💕
Blackkcat NurEto hadi bakalım bencede bekle geçerse yaparsın test bende öyle yaptım ilk kez bu ay,geçerse test alırım dedim iyi ki öyle yapmışım bari teste vereceğim para cebime kaldı😂