Rapunzel2019 alchn kafası Sağda popo aşagıda , ayaklar kafasına dogru oglum 🤣 zaten sezeryan olacak o ayrı, hala hareket halinde. Sabit değil. 32 +4 üz.
rukiye-02 alchn eğer şu an bebeğin ters ise canını sıkma ben 38 haftalık olacağım benim kız sürekli yer değişiyor bi hafta makat geliş duruyor bi hafta baş aşağı duruyor zaten zorunlu sezeryan olacağım için artık takmıyorum 🤷♀️
rukiye-02 alchn benim böbreklerde sıkıntı var normal doğumu bekleyecek vakit olmadığı için üroloji ve kadın doğumla gün belirlendi haftaya çarşamba olacak cuma da ürolojiyle böbreğimde ki taşlar için ameliyat günü belirleyeceğiz 😬
Naile_12 Ben su an 33 haftalık gebeyım ne zaman gitsem kızım sureklı pozisyon degıstırmıs bu seferde bası yukarıda dedi normal dogum istiyorum ama bilmiyorum nasıl olacak ınsallah bası asagıya dogru iner
Saadetkaan alchn 30 haftadan bu yana bas asagi dogum seklini almis 37 haftadayiz 4 gun sonra sezeryan olucam insallah
Monna alchn kafası aşağıda 28 den beri . Şuan 34+1 . Benim gibi olanlara sorum şu: bebek hareket ettikçe vajinama baskı ve ağrı yapıyor. Sizlerde de böyle bir durum var mı? Her hareketi değil de bazen gerilip kendini ittiriyor o zaman çok ağrı yapıyor