Akademisyenanne alchn bebegim gelisim olarak 32 haftalik. Makat gelis suan :/ doktor doner belki dedi. İnsallah doner doguma yakin.
alchn Zeyzey77 benim bebegim sağ tarafta çok harektliydi şimdi ise sol taraf da daha cok böyle şişkinlik oluyo yusyuvarlak kafasi poposu gibi geliyo geriliyo normal mi ki
Zeyzey77 alchn normal diye biliyorum canım . Belli haftadan sonra da daha güçlü oluyorlar ya elini ayağını başını dirseğini bile ittirse belli oluyor çok . Hatta mideye diyaframa filan da çok baskı yapıyordu benim
alchn Zeyzey77 benimde öyle baya net herseyi ama ben neresiyle haraket ediyor bilmiyorum örneğin kolu eli poposu gibi bazen top gibi oluyo sağ taraf porttakal gibi belirginlesyo diyorum acba poposu veya kafasimi☺
Zeyzey77 alchn ultrason da doktor bakınca anlarsın canım ben poposu diye tahmin ediyordum öyle çıktı gerçekten 😊😊 eğer mide ve kaburga da baskı hissediyorsan. Göbek deliği kısmında ittirdigi geniş sertlik ya poposu ya sırtıdır 😊
alchn Zeyzey77 bizim doktor kendi bakyo hemen yaz yaz .tam kalk insam bide bana baktirir zorla uzana uzana bakiyorum vaalaa devlete gidiyorum
Zeyzey77 alchn benimde öyleydi canım doktorun baktığından görüyordum söylesen belki az sana doğru da çevirir
alchn Zeyzey77 valla sip sap bitti. vitamin kullan kan ilacı kullan 2 hafta sonra gel hop ☺ değiştircem pazartsi insalah. d