Edalim27 HvvGlKrdl ohh ne guzel oturumu aldin yani kurtulmussun ben calisiyrdum bi cafede hamilelik zorladigi icin birakmak zorunda kaldim simdilik ev hanimligi modundayim
HvvGlKrdl Edalim27 3 yillik bir oturumum var su anda canim 2 yil kaldi gerci de. Bitmeaine 3 ay kala gidecem sınırsız alacam insallah.. Ev hanimligi iyidir yaa ama tanidigin olacak gidip geleceksin zaman geçireceksin bozde olmayinca bize sikici geliyo herhalde 🙄
Leyla9292 Edalim27 çok zor geçiyor vallah geçsin günler istiyorum saatler durmuş gibi..mide yanması varis ağrısı kasık ağrıları birde üstüne diş ağrısı cıktı iki gündür sezeryan olacam hayırlısı ile aralıkta
HvvGlKrdl Edalim27 Kurs hamilelik olmasa daha iyiydi canim yine sıktım kendimi sonuna kadar, Aslinda cok zor degildi. Calistiktan sonra basit diyebiliriz.B1 ve Orientieren sertifikalarimi aldim cok şükür.. Insallaah sende yaparsin bir an once aklinda kalmaz 🙏🙏
Foto03 Edalim27 selam canım bende Almanyadayim geçen yıl Eylülde geldim 😊 bende 32+3 günlüğüm 😊 cinsiyeti ne? Bitti mi hazırlıkların falan 😊
Edalim27 Foto03 slm cnim ayni haftadayiz 😊 cinsiyetimiz kiz daha bitmedi cnim hazrliklar sende nasil gdyo
Foto03 Edalim27 bizim de ufak tefek bakım ürünleri falan bide hastane çantası kaldı gerisi bitti şükür 😊 erkek cinsiyetimiz 29.haftada karar verdi erkek olmaya 😄
Zuleyhaaslan Edalim27 bende Almanya’da yaşıyorum ailem Türkiye’de suan bende izindeyim şükür daha ağır olmadan gelip ailemi görmek istedim iyide etmişim aileden uzakta zor gurbetlik 😥 17 haftalığız hamilelik çok şükür iyi gidiyor 😇
Foto03 Edalim27 canım ben persil sensetiv jel ile yıkadım. Memnun kaldım. Ama yıkadıktan sonra çoğu kişi ilk 1 ay hiçbişey ile yikama dediler ama ben yıkamış bulundum daha 33 haftalığım. Bence sadece su ile durulama yap