Bende surda bekliym 🙇♀️
Elektrikli göğüs pompası mı elektriksiz göğüs pompası mı ?
Bende bekleyim ☺️
YummyMummie Ben elimle sağıyorum. Hiç gerek duymadım makineye. Bi tane pompalı almıştım ama elle sağmak daha kolay geldi. Zaten ebe de elle sağmam gerektiğini söylemişti ☺️ Bence peşinen çok para vermeyin böyle şeylere
YummyMummie We babynin manuel sağma makinesini kullandım sağımı kolay oluyordu ben memnundum
YummyMummie Canım daha geçen doktoruma sordum hocam ne yapmalıyım nasıl tavsiye edersiniz dedim Manuel aşma boşuna paran gitmesin işe yaramıyor dedi doğumdan sonra sütün gelmezse hastanenin yanında eczaneci arkadasım var güvendiğim bi markayı benim tavsiyemle gittiğini söyleyerek indirimli alırsın dedi belki ihtiyacımız bile kalmaz sütün gelir dedi o yüzden doğumu bekliyelim dedi canım ama doktorların tercihi elektrikli 😊
YummyMummie ben mochi göğüs pompasını aldım elektriksiz. hakkında cok olumlu yorumlar okudum ve duydum. Daha kullanmak nasip olmadı ama. Eğer istiyorsan sende araştır mochiturkey instagram hesabı
1ogrencianne Elle sagim yapmayi bende istiyorum aslinda en sagliklisi o, pekii gogsu bosaltabiliyormusun tamamen?
Deletedmom0019 evet boşalıyor genellikle benim sabaha karşı çok doluyor. O zaman çok kolay sağılıyor. Göğüs yumuşayıncaya kadar zorlanmadan sağıyorum 😊
1ogrencianne Anladim canim tesekkurler aydinlattigin icin 💕
1ogrencianne direk sagma poşetine mi sagıyosunuz
Gizemelmas ben buzluğa atmıyorum sağdığımı gün içinde kullanıyorum o yüzden poşete koymuyorum 😊
Ben dogumumdan sonra elektrikli pomp kullandim çok rahat ama hangi marika oldugunu tam hatırlamıyorum ama işinizi kolaylaştırı elle popta altın avent ama hiç rahat degil elektrikli en iyi :)
Elektrikli kullanıyorum mamajoo ve çok memnunum. İyiki almışım dediğim şeyler listesinde 1. Sırada. Dışarı çıkmak istediğimde 10 dakikada sağıp sütümü bırakıp çıkıyorum. Çok dolduğunda çatlayıp acıdığında mastit olduğumda.. bebek doğunca zaman ekstra kıymetli o yüzden elektrikli 👌🏽
1ogrencianne yani direk biberona mı ☺️
Gizemelmas Aynen canım 😊
8 ay sonra
denden merhaba mochiden memnun kaldınızmı bende almayı düşünüyorumda
Annesininkuzusuu elektrikli hem sağması kolay hem zaman açısından avantajlı. Lansinoh marka aldım.